några låtar som går på repeat just nu

Hej hej från en trött en. Gårdagen bestod av fanzine-fix prick hela dagen och när jag skulle hem strulade tågen. Idag har jag haft sovmorgon, en välbehövlig sådan och nu tänkte jag dela med mig av fina låtar som går på repeat hos mig just nu.

Sympathy har gått på repeat sen juni när jag sökte till Forsbergs och kom in. Men jag tröttnar ändå inte, så peppig! // Lars Winnerbäcks nya album är magi och den här låten fastnade jag för typ nyss.

Hittade The Wonder Of You i Sandra Beijers höstplaylist och sen dess har den snurrat på repeat i mina lurar. Mysig och så! // Amason är ju magiska och så även denna låt!

Åh, myslåt deluxe alltså! Lyssna! // En gammal goding. Av någon anledning lyssnade jag på den här på repeat första skoldagen och nu är det standard att lyssna på den när jag promenerar till skolan. Håkan går ju förvisso alltid på repeat.

Gillar

Kommentarer

linneaengelman
linneaengelman,
Åh jag ÄLSKAR verkligen den här typen av inlägg! Jag är ju världssämst på att hitta nya låtar att lyssna på och att röra mig bland andra genrer så detta var verkligen guld! 🙏❤️
nouw.com/linneaengelman
artibus
artibus,
Underbara tips hjärtat! <3
nouw.com/artibus