Några egenskaper jag gillar hos mig själv

God morgon onsdag! 🌻
När en är mitt i en lite sämre period i livet tycker jag att det är himla viktigt att stanna upp och peppa sig själv lite på vägen, därför tänkte jag lista upp ett gäng egenskaper som jag gillar hos mig själv! Bra grej att starta lillördagen på tycker jag.

Driven - jag är verkligen himla driven. Vill jag någonting så ser jag till att ta mig dit på ett eller annat sätt, även om vägen till målet må vara krångligt. Genom den egenskapen har jag kämpat mig igenom bland annat hela gymnasiet trots att jag hoppade av när jag skulle ha gått gymnasiet och dessutom påbörjat en högskoleutbildning som innebar filosofi trots att jag aldrig byggt upp någon läsvana. Men som ni vet så är ju min stora dröm att bli grafisk designer och just nu kämpar jag som bara den med arbetsprover, för vill jag någonstans då ska jag minsann ta mig dit!

Omtänksam - det viktigaste för mig är att folk runtom mig mår bra och är glada. Är det inte så, så ser jag till att finnas där och stötta, peppa och gör allt i min makt för att vända på det. Men den här egenskapen kommer fram även mot personer jag inte känner. För mig är det viktigt att visa kärlek till alla, inte bara de som står mig nära. Däremot har den här egenskapen kunnat vändas mot någonting dåligt också, det är någonting folk ofta drar nytta av, speciellt när jag var yngre.

❥ Kreativ - ja, jag är verkligen en kreativ person. Den sidan hos mig är någonting jag gillar himla mycket, dels för att det inte finns någonting roligare än att få skapa i form av att måla, skriva och fotografera. Wow, jag älskar det och är så tacksam för att jag fått den egenskapen. Genom att jag har lärt mig såpass många olika kreativa element så har jag lärt mig att uttrycka mig på allra bästa sätt genom min kreativa förmåga. Tackar min mamma som är en kreativ själ, att jag fick den förmågan även jag!

Känsloperson - detta är ju någonting som har sina för- och nackdelar. Jag är en känsloperson utan dess like. Det fina med det hela är att allting blir lite extra fint och allting känns lite extra. När jag är lycklig, då är jag obeskrivligt lycklig. Jag tror att det kan vara till fördel för min kreativa sida också, det blir lite extra viktigt att få uttrycka mina känslor. Jag känner lite extra, helt enkelt. Och jag gillar det!

Vad för egenskaper gillar ni allra mest med er själva? Berätta gärna! 🌟

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Önskar att jag också va mer driven 😍 min bästa egenskap är nog att jag är snäll & vill alltid göra allt för att alla andra ska må bra.
nouw.com/louiseanderssons
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, men det är ju en himla fin egenskap! 💖
nouw.com/joywesterberg
malinlinneaa
malinlinneaa,
Så fin du är och vilka härliga egenskaper du har 💕 btw, din header är också jättefin! 😃
nouw.com/malinlinneaa
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad glad jag blir! Tack fina! 💞
nouw.com/joywesterberg