Monstera monday

Idag är det måndag och jag känner mig relativt på banan igen! Förra veckan var inte toppen - förutom min födelsedag som var helt magisk. Ni ville ha ett inlägg på vad jag fick i födelsedagspresent och det kommer så småningom.
En av mina födelsedagspresenter var ju trots allt denna monstera, eller ja, jag köpte den för pengar som jag fick i födelsedagspresent. 🌿

Vid det här laget äger jag tre monsteror, men det är någonting magiskt med dom. Inte bara att de är fruktansvärt lättskötta, dom skapar något fantastiskt med ett rum! Ni som hängt med ett litet tag vet ju att jag köpte en guldpalm för att plastväxten Lars bestämt skulle ha i hörnet vid soffan skulle bort, well, den hamnade tillbaka i hörnet, men när jag kom hem med den här hade vi inget annat val än att köra ut plastväxten med huvudet före (tack och lov).

Monsteran kom på en mosspåle, vilket jag fort som attans bestämde att skulle bort - mest för att jag tycker att det inte passar in hos oss. Så jag köpte faktiskt med mig bambupinnar hem, dom kan man trots allt gömma lite lätt bland de stora bladen! Det tog oss däremot över två timmar (!!!!) att få bort den från den där rackarns mosspålen och plantera om den. Men det var så värt det. Ni ser ju!

Är inte det här växtdrömmen så säg! Jag kan på riktigt ligga i soffan en hel dag och bara glo på denna prinsessa. Nu har vi en liiiiten liten monstera hemma, en mellanstor och en enorm. Jag frågade Lars om vi kanske inte skulle göra oss av med dom två andra, men det tyckte han inte. Han verkar älska dom han med, så tills vidare har vi i alla fall tre stycken - varför inte.

Men hörni, visst är den helt magisk? 💕

​#nouw30daychallenege

Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
men gud vilken vacker växt! Har flera av dessa hemma, men de växer så de knappt får plats snart hihi 🌿🌿💛
nouw.com/kristinajuliette
joywesterberg
joywesterberg,
visst är den, helt bedårande! 😻 haha åh, vad kul! 🌿
nouw.com/joywesterberg
emiliakarolina
emiliakarolina,
så fin och mäktig!😍
nouw.com/emiliakarolina
joywesterberg
joywesterberg,
visst är den, världens dröm ju! 😍💚
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Åh instämmer till tusen 😍 Den är ju helt magnifik 🌿 Villhöver en större Monstera nu på momangen! Skönt att höra att du mår bättre ❤️ Kram!
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Men visst är den! Drömmen ju. Kram fina du! ❤️
nouw.com/joywesterberg
marietheresel
marietheresel,
så himla vacker alltså, en riktig skönhet 😍💕
nouw.com/marietheresel
joywesterberg
joywesterberg,
Eller hur! Vill bo i soffan och stirra mig blind på den 😍💕
nouw.com/joywesterberg
Tessjohans
Tessjohans,
åh älskar dem, så himla fina! 😍🌿
nouw.com/tessjohans
joywesterberg
joywesterberg,
Ja men eller hur! Fantastisk växt 🌿😻
nouw.com/joywesterberg
joywesterberg
joywesterberg,
Tack så jättemycket! 🌿
nouw.com/joywesterberg