Mitt tvåtusenarton // IIII

Det här är den sista delen av min årsresumé och nu är det bara en dag kvar på detta år sen är det nya tag som gäller och ett nytt år att forma till det man önskar. Är ni peppade inför 2019? Det är jag kan jag minsann lova! Har så mycket mål och planer på ett personligt plan och för bloggen men det tänkte jag dela med mig i ett senare inlägg! ✨

Oktober

Oktober började med att jag skrev min första hemtentamen någonsin och det gick trots det riktigt bra om jag får säga det själv! Under min sista dag på hemtentan så insåg jag även att vi hade fått en enorm vattenläcka i sovrummet och hela processen kring det drog igång. Så vi levde med oljud i en månads tid, himla tröttsamt måste jag erkänna.

Jag började jobba på ett café men sa upp mig lika snabbt igen då jag inte trivdes över huvud taget, men under de helgerna jag hann jobba där uppskattade jag tunnelbanekonsten som en aldrig riktigt tänker på när en stressar runt.

En ny delkurs startade och jag läste Shakespeares Stormen och levde mest på rostade rotsaker, det är ju nästan en del av hösten hörni!

Jag och L hade varit tillsammans i hela två år och firade det genom att gå på Nationalmuseum som hade öppnat igen och med middag på Pinchos. Det var en himla mysig dag!

Dessutom lyckades jag norpa åt mig två Monstera variegata-plantor och jisses så lycklig jag var!

November

I november fick vi äntligen evakueras till vår nya lägenhet - vi hade nämligen fått en trea i huset mittemot och fick flytta in en månad tidigare än planerat - ni anar inte hur skönt det var efter en månad med konstant brus! Och äntligen kände jag mig som hemma.

Jag var helt inne i plugg och det var väl mest det jag orkade med för hallå, november är ju en himla trist månad med allt mörker som det innebär med sista höstmånaden.

Efter att ha sparat ut min lugg sen augusti så kunde jag inte låta bli att klippa den igen. Det känns som att luggen är en så stor del av mig på något sätt, haha. Vad tokigt det lät, men jaja!!

Det bästa på hela månaden var ju ändå att vi adopterade Vinny och Pippi - som vi hade längtat efter katt och äntligen fann vi våra livskamrater. Detta måste ju nästan vara det bästa på hela året ändå.

December

Jag började december med att se Markus Krunegård en tredje gång detta år på Vasateatern. Fnissade när vi stod i kön utanför då dom stavat hans namn med C men äsch, det var minsann en mysig kväll.

Snön kom även i år igen och denna gång kände jag att jag kunde uppskatta det. Kanske för att jag slipper Norrlands kyliga vinter detta år och att jag ändå gått in med en positiv inställning att det nog blir vår igen, rätt så snart.
Jag var dessutom himla stressad i skolan, jag hade hjärtklappning på grund av stress och den försvann egentligen först för en vecka sedan.

L köpte Super Smash Bros och vi satt inne en hel helg och bara spelade, det var så mysigt trots att jag egentligen hade behövt skriva på min hemtenta, men det fick allt vänta!

Jag och L firade jul hos min syster med hennes familj och med min mamma + min bror och hans fru. Det var minst sagt en magisk julafton. En julklappsfri julafton för oss vuxna dessutom vilket var en rackarns bra idé!

Jag spenderade min julledighet med att knyta makraméamplar (inlägg om det kommer vill jag minsann lova) och äta vegansk pizza, dessutom var det himla fint väder och solen sken så himla fint in.

Nu kommer 2019 smygandes och jag hoppas att även det året blir ett år fyllt av personlig utveckling, glädje och kärlek. Hoppas ni alla har haft ett bra år och om ni inte har haft det så håller jag mina tummar att 2019 minsann blir erat år. 💕

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Att jobba på café tycker jag är så otroligt stressigt! Så himla mycket man ska göra alltså nej - så lite betalt för så mycket jobb - kommer aldrig jobba på café igen kan jag säga dig!
nouw.com/celinelundqvists
joywesterberg
joywesterberg,
Jag håller verkligen med! Har jobbat inom snabbmatsbranschen också, så var rätt härdad men café är himla stressigt det med. 😬
nouw.com/joywesterberg
sofieevelina
sofieevelina,
Lär ju toppen!! 😄
nouw.com/sofieevelina
joywesterberg
joywesterberg,
Ja men verkligen! ✨
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
2018 var minsann ett pangår för oss båda 💕 Förstår att Vinny och Pippi var det bästa som hänt (sötaste missarna 😍). Härligt att stressen äntligen släppt för dig också ❤️ Hoppas 2019 blir allt du önskar! Puss på dig smöla 😙
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Det var verkligen ett pangår för oss Janie! Och det tycker jag minsann vi var värda också. 💕 Hoppas 2019 blir allt du önskar också, förhoppningsvis ÄNNU bättre än 2018, åtminstone minst lika bra. Puss på dig vännen! 😙
nouw.com/joywesterberg
linneaengelman
linneaengelman,
Åh vilka vackra katter du har köpt! Det ser ut som att du har haft ett mysigt år! 😊
nouw.com/linneaengelman
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, visst är dom! Så himla himla vackra. Och ja, 2018 blev minst sagt ett riktigt mysigt år! 😍
nouw.com/joywesterberg
sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Vad är därför ras på dom fina katterna?🙂
nouw.com/sarahceciliacollin
joywesterberg
joywesterberg,
Vinny är siames och Pippi är oriental! 😄
nouw.com/joywesterberg