Mitt tvåtusenarton // III

Idag tänkte jag fortsätta min årsresumé, den verkar ju trots allt vara uppskattad och ingen blir väl gladare än jag för det! Nu är det ju riktigt nära nyår, tiden bara rusar förbi och hjälp vad läskigt det är - men samtidigt så rackarns spännande, eller vad tycker ni? Del ett och två kan ni läsa HÄR och HÄR om ni missat.

Juli

Juli var kommen och det var så tokigt varmt, men det hindrade inte mig och L att vara ute och hitta på saker. Vi promenerade runt i stan, testade veganska lyxshakes och åt himla god middag från Lilla Urban Deli vid vattnet i stan. Himla mysigt måste jag ju ändå erkänna! Det var bara att passa på, för även i juli jobbade jag mest hela tiden.

Vi var kattvakt hela juli åt mammas katt Soshi och det var så mysigt, han är världens fluffboll! Och det var så varmt, jag bodde i min favoritklänning som ju är full med växter.

Jag kom in på estetikprogrammet på Södertörn och i samma veva sa jag upp mig från jobbet för att orka fokusera på att plugga och klara det.

Jag badade för första gången på evigheter och gick emot mitt tidigare kroppshat, vilket jäkla framsteg! Lille fikus fick följa med hem en varm sommardag också, som jag hade suktat efter den!

Augusti

Vi startade augusti med att åka till Åland för att hälsa på hos min bror och hans fru, det var så himla fint. Det var så många år sedan jag var där sist, så det var ju minsann på tiden.

Vi kom hem och jag drog lika snabbt iväg till Göteborg för att gå på Way out west. Jag träffade Stina för första gången trots att vi känt varandra i tio år, helt galet! Men det var så fint.

På lördagen kom L ner för att gå på Way out west han med för vi skulle se vårt favoritband. Som vi hade längtat!

Och där stod vi i spöregnet och dansade fötterna av oss till Arcade Fire och ingen var lyckligare än jag. Jag skrek, grät, skrattade och mådde så fantastiskt bra. Åh, vill tillbaka till den stunden.

Augusti var inte annars så händelserik, jag förberedde mig för att börja plugga på högskola och jobbade mina sista dagar, sen blev jag dunderförkyld precis sådär innan terminen skulle sättas igång. Dessutom hade jag världens innovation av trips och var så trött på att ha växtintresse på grund av det, bland annat min magiska Calathea Network fick trips i massor och fick åka ner i soporna på en gång, vilken jäkla kamp det var.

September

September var här och jag skulle börja läsa estetikprogrammet och ingen var väl mer nervös än jag. Det var så nära att jag skulle vända när jag kom fram, men jag tvingade mig själv in i föreläsningssalen och jag klarade det utan problem.

Det var val och jag röstade för andra gången i mitt liv, precis som förra gången så röstade jag för ett Sverige för alla, hjärtat sitter ju trots allt åt vänster. ❤️

Jag dansade i konfettiregn till Markus Krunegård för andra gången detta året, denna gång på Gröna Lund. Så himla mysigt en septemberkväll.

Jag var på Andy Warhol-utställningen på Moderna Museet med mina nyfunna vänner, Matilda och Jenny som också hade börjat estetikprogrammet, det var rackarns trevligt måste jag säga!

Jag avslutade september på Gröna Lund för att se Teddybears med L och en vän och det var så himla mysigt att bara tacka för sommaren och förbereda sig för höstens kalla mörker.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Underbart vad ett par månader kan innehålla egentligen! Andy Warhol-utställningen hade jag gärna velat se. Gjorde roligt nog ett arbete om hans verk (när jag gick estet bild- och form på gymnasiet). Åh, fikusen ❤️ Har en likadan här hemma ståendes på golvet! Fantastiskt fin & lättskött 😃🌿 STOR kram fina Joy
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, visst kan det! Mer än vad en kan ana nästan och helt fantastiskt är ju det! Är det sant? Spännande ju, var det något specifikt verk? 😍 Fikusen är så fin och håller med, så himla lättskött! Stor kram till dig med fina fina Janie! ❤️
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Hihi, minns att det var en hel PowerPoint-presentation faktiskt! Bland annat tog jag upp hans kända ”Campbell’s soup cans”, som fascinerade mig väldigt då 😊 Kramar 💕
nouw.com/janielindahl