Mina mål i mars

God morgon finisar! 🌵
Vi är redan på dag 6 av mars och jag kan inte säga det nog många gånger, men wow vad tiden springer iväg. Fint på det sätt dock att våren snart kommer, i alla fall för er som bor längre ner i landet, jag lär ju få vänta hundra år till! Minst. Men det är varmare än vad det var i februari, wiho!

Varje månad sätter jag nya mål åt mig själv för att ha någonting konkret att gå efter och ibland följs målen, ibland inte och det är helt okej så länge jag ändå sätter upp målen och verkligen försöker. Den här månaden har jag satt upp mål som jag vet att jag kommer må bra av i längden även om vissa dagar känns riktigt motiga, men det behövs! Är ni lika peppade varje ny månad på att få sätta upp nya mål som jag är?

att börja meditera

Jag behöver verkligen börja meditera för att fokusera på andningen och komma in i ett lugn, det har verkligen hjälpt mig i min panikångest innan och eftersom att mitt mående är rätt svajigt så gäller det att ta till sig de hjälpmedel man kan!

bli klar med arbetsprover

Just nu är det ju tider då högskoleprovet är, man söker in till universitetet och hela kalaset och mitt mål är ju att plugga grafisk design då det är någonting jag drömt om i tolv år (halva mitt liv, vad sjukt!) och till en del program så ska arbetsprover in. Mitt mål är att bli klar så snart som möjligt så jag slipper stressa ihjäl mig i april.

att blogga minst två gånger per dag

När 30 days challengen tog slut så tog även min energi slut, jag kämpade ända in i slutet men mitt mående rent psykiskt var helt åt skogen, inte på grund av tävlingen utan på grund av andra faktorer i livet och bloggen var inte längre prioriterad, men jag älskar att inspirera, jag mår bra av att skriva och dela med mig av allt möjligt så denna månad ska jag minsann komma på banan igen.

öka närvaron i skolan

Oj oj oj vad min närvaro i skolan är dålig, den finns knappt på världskartan. Men det blir så ibland, motivationen och energin bli som bortblåst. Jag pratade förra veckan om hur jag ska få tillbaka motivationen med en lärare och plötsligt fick jag tillbaka lusten, mest för att jag inte vill hänga kvar ännu en till termin för ett enda ämne. Och ökar jag närvaron så är jag 100% klar i maj, wihooo!

Ny månad och ny motivation, hur härligt är inte det alltså! Nu kör vi mars. 🙏🏼
Vad har ni för mål i mars, om ni har några?

Gillar

Kommentarer

Chawah
Chawah,
Du klarar det! Pepp på dej!💕 Jag har inga mål, men det kanske man ska börja med....🤔 Mycket jag borde börja med!😂😂
nouw.com/chawah
joywesterberg
joywesterberg,
Haha åh, ja, utan mål för mig så gör jag verkligen ingenting 😂 Då är vi två, finns så mycket man borde göra 😅💕
nouw.com/joywesterberg
marietheresel
marietheresel,
Du är så duktig bruden, huvudsaken att man försöker 💕. Är helt fascinerad över vilken kontroll jag fått på tankar och känslor efter att bara ha mediterat några gånger. Himla kraftfullt!
nouw.com/marietheresel
joywesterberg
joywesterberg,
Håller verkligen helt och hållet med! 💕 Åh, vad spännande! Måste verkligen komma igång med det, från och med idag. Det behövs verkligen efter all röra! ✨💕
nouw.com/joywesterberg
Cheapo,

Mitt mål är att läsa ut iallafall en bok. Och sen att hitta saker att blogga om, men det är svårt när det inte händer så mycket, haha.

cheapostarfighter.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, läsa ut en bok borde jag också göra! Och håller verkligen med, supersvårt att hitta saker att blogga om när det knappt händer någonting, haha!
nouw.com/joywesterberg
Ida,
Åh vilken bra kalender! Varifrån kommer den?
onlyonewaytogo.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Det är en helt tom anteckningsbok som är prickad, så jag gör min egen kalender liksom. Just denna är från märket Leuchttrum, den är verkligen super!
nouw.com/joywesterberg
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Tror du kommer fixa dessa mål galant!! Heja dig!!
nouw.com/mathiildaeklund
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina! 💕
nouw.com/joywesterberg
lorissa lovebomb,

Det låter som helt fantastiska mål! Mina är inte så revoultionerande i mars, jag hann inte tänka ut några 😉

lorissalovebomb.com
joywesterberg
joywesterberg,
Haha åh, ibland hinner man inte med det, då får det vara! 😅🌸
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Så fina & inspirerande ord Joy 😍 Älskar för övrigt den vackra teckningen på bladen på vad-nu-plantan-nu-heter 🌿 Ser fram emot att läsa dina minst 2-inlägg per dag 💕 KRAM
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tusen tack fina du! ❤️ Ja, visst är teckningen helt fantastisk? Som att någon målat dit ränder liksom! Kram bästa du! 💕
nouw.com/joywesterberg