Min dag i bilder och en smärre chock

Nu är den där rackarns omtentan skriven och inskickad! När jag var som mest trött på den så kikade jag in här och såg att statistiken hade ökat ovanligt mycket. Jag vart så förvirrad och undrade vad som stod på tills jag insåg att Sandra Beijer hade lagt upp ett inlägg med ett stort gäng bloggar. För ett par veckor sedan frågade hon om hennes läsare hade bloggar som hon kunde få läsa och jag passade på att slänga iväg en kommentar. Så roligt! Så glad! 

Hej hallå till er som kikar in här, ni är varmt välkomna. 🌿💕

Okej, så idag har jag på fullaste allvar pendlat mellan köksbord och säng. Ni vet när en panikskriver en tenta och vill ge upp emellanåt? Under de stunder som jag velat ge upp har jag slängt mig ner i sängen och ifrågasatt livet. Eller snarare varför jag pluggar det jag gör.

Tentan blev färdigskriven och Vinny solade i sovrummet. Han är bra gullig han! Jag älskar hur solen skiner in så vackert i sovrummet på eftermiddagarna runt den tiden som en är som tröttast. Det ger ny energi!

Nu ska jag hitta på någonting som jag och L kan äta till middag. Är orimligt sugen på tacos. Jaja! Vad hittar ni på ikväll? 🌿

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Härligt att ha tentan gjord! Hoppas du får en fin helg vännen! Kram! ❤️
nouw.com/hilma
joywesterberg
joywesterberg,
Ja, äntligen är den klar! Hoppas du får en himla fin helg du med vännen. KRAM 💞
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men Nej vad kul!! Helt otroligt ju! Och hey, det är du verkligen värd hjärtat!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin