Min Bullet Journal

Jag har verkligen fastnat för detta med Bullet Journaling, hur kul är inte det?!
I och med att jag alltid har älskat att skapa, planera och strukturera så är ju detta världens grej. Och jag har fått upp ögonen för detta först nu. Wow alltså!

Jag köpte min Bullet Journal på Panduro i måndags efter att ha längtat ivrigt efter att införskaffa mig en och sen dess har jag suttit med den typ konstant.
När det kommer till att skapa, måla och rita osv är jag dock alltid så fruktansvärt självkritisk, därför har jag bara hunnit göra typ 4 sidor i den än så länge, men alltså shit vilken grej, jag älskar det!

Det här är alltså min första sida, precis vid mitt index som jag gjorde igår faktiskt efter mycket om och men.
Jag gjorde faktiskt en första sida i måndags som jag inte alls blev nöjd med men detta blev ju helt okej ändå!

Jag gjorde även en sida med lite "kodord" och symboler för att ha ett genomgående tema så jag faktiskt fattar vad som är vad.
I och med att jag är så fruktansvärt snurrig och virrig så tror jag verkligen att detta kommer att passa mig perfekt.

Även fast 2017 snart är över så gjorde jag en överblick av 2017 och tre rutor för de sista månaderna för att kunna skriva in snabba grejer som är viktiga för mig att komma ihåg. Helt okej nöjd med den sidan också.

Nu gäller det bara att komma igång och få in allt jag vill ha, wihooo!

Gillar

Kommentarer

ronjajansson
ronjajansson,
Jag är verkligen helt såld jag med!! Så himla kul att kunna vara kreativ och ändå ha sån bra koll på allt. Att man inte har börjat med det tidigare! Finns så himla mycket inspirationsvideos/bilder på youtube och Pinterest. Love it!
nouw.com/ronjajansson
joywesterberg
joywesterberg,
Åh men visst är det! Man kan verkligen sitta flera timmar i streck och hålla på haha, superkul! Och ja, tack och lov finns det så mycket inspirationsvideos och bilder 😍
nouw.com/joywesterberg
HannaJorgens
HannaJorgens,
Åh jag älskar detta med!!! hade varit så kul att se hur din blir sedan, uppdatera gärna om det för jag kommer att läsa! kram
nouw.com/hannajorgens