måndagslistan

Praktikvecka två är igång. Så så så kul, så så så tacksam att få uppleva det ihop med Nina! Men måndagstrött som jag är bjuder jag på en liten måndagslista. Hurra hurra!

1. Vad ser du fram emot den här veckan?
Jag ser framemot ännu en praktikvecka tillsammans med Nina! Det känns så himla kul att få ha praktik ihop och på ett ställe där vi båda trivs. Ett plus i kanten är ju att vi får arbeta med projekt som både känns viktiga och roliga. <3

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?
Det var så längesen jag började läsa en ny blogg så jag måste nog erkänna att jag faktiskt inte minns. Tips på någon riktigt bra blogg mottages gärna!

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Jag har faktiskt inte planterat en endaste måltid den här veckan. Det känns som att det alltid blir spontana middagar nu, vilket är himla fint!

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Blogga mer! Planera inlägg och ha med mig kameran mer. Jag älskar ju att skriva här trots att jag gör det mer och mer sällan. Ska också fixa till min portfolio lite.

5. Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?Måndagen är ju alldeles strax över, men kanske ska hålla i acceptans. Att acceptera att saker inte alltid blir perfekt, att jag inte alltid kan prestera på topp osv osv. Bra att ha i bakhuvudet för att inte bli alltför taskig mot sig själv.

6. Vad gjorde du igår kväll?
Jag satt och fixade med min portfolio prick hela kvällen igår eftersom att den verkligen behövde uppdateras.

7. En bild som symboliserar veckan som var:

TRÅKIGT, men tog nästan inga bilder förra veckan. Däremot var jag tvungen att föreviga mitt hår i lördags. Hade en orimligt bra hårdag måste jag säga. Händer mer och mer sällan nu för tiden.

8. Vad åt du till frukost idag?
Havregrynsgröt med jordnötssmör, jordgubbar och proteinella. Till det drack jag kaffe! Det är min nya favvofrukost. Smakar som en sommartårta. Mmmm.

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?
Beror på vilken dag denna fråga ställs. Idag: 06:30. I fredags: 08:50. Med andra ord vaknar jag ofta tidigt på måndagar och ju längre in på veckan jag kommer desto tröttare är jag.

10. Hur ser du oftast ut till vardags?
Ofta strumpbyxor och någon färgglad klänning. Eller helsvart från topp till tå. Beror så mycket på vilket humör jag är på.

Gillar

Kommentarer

stonefox
stonefox,

hurra för orimligt bra hårdagar och tårtgröten <3

nouw.com/stonefox
taylorsroom
taylorsroom,

Gröten såg inte fel ut 😃

nouw.com/taylorsroom