❥ Mål inför mars

Hej hallå ni fina! 🌿
Tänka sig att mars äntligen är kommen, jag är så himla lycklig för det. Den värsta vintern är förhoppningsvis över och här är gatorna snöfria, ren och skär magi. Jag ska snart pallra mig iväg på årets första cykeltur i vårsolen. Ni anar inte hur pepp jag är!

I februari satte jag upp mål som jag trodde jag skulle uppnå, vilket jag faktiskt inte gjorde. Det var helt enkelt för mycket som hände runtom i mitt liv vilket gjorde att jag inte kunde fokusera på de målen riktigt. Däremot så tog jag minsann med mig systemis lite mer vilket jag tänker fortsätta med.

Prioritera mig själv och min hälsa - jag måste verkligen fortsätta med det för mitt mående är fortfarande svajigt men på väg mot det bättre. Jag ska fortsätta lyssna på min magkänsla och göra det som får mig att må bra.

Lägga ner lite extra tid på arbetsproverna - en del arbetsprover ska ju in i mitten på april, vill verkligen vara igång med allting nu så att det blir gjort med kvalité.

Börja odla till balkongen - det är minsann dags nu hörni! Jag vill ju kunna plocka grönsaker och sånt från balkongen i sommar.

Skapa mera - just nu är jag i ett kreativt flow och vill passa på att måla och illustrera under det flowet. Det är ju dessutom någonting jag mår himla bra av! Jag klickade hem ett gäng Posca-pennor härom dagen, vilket ju säkerligen kommer att ge extra motivation.

Nu hoppas jag att mars blir magisk för både er och mig! Har ni satt upp några mål? 🌻

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Heja, heja! Så grymma mål <3 Skulle gärna vilja ha lite av din kreativa sida :'D Älskar verkligen din första punkt och det är ju den som är viktigast! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
amandalarssons
amandalarssons,
Lycka till med dina mål finis! 😍
nouw.com/amandalarssons
Hilma
Hilma,
Jättebra mål fina du! Det är okej att inte hinna med allt man hoppats när det händer oförutsägbara saker ❤️❤️ Kram vännen!
nouw.com/hilma
louiseanderssons
louiseanderssons,
Va smart & ha mål för varje månad!!! Måste jag också ha 😍
nouw.com/louiseanderssons
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vilka supermål vännen, dom klarar du galant vännen! Kram sötnosen, du är så bra!! 🎀💞
nouw.com/lillymihlte
sofieevelina
sofieevelina,
Äntligen dags att odla!! Gör det med dig på avstånd! 😃
nouw.com/sofieevelina
ArielC
ArielC,
Så mange fine mål! 😍💛
nouw.com/arielc
celinelundqvists
celinelundqvists,
Kan du komma och odla på min balkong också? Hihi! Lycka till med dina mål <3
nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså det låter ju helt underbart med en cykeltur i vårvädret! Jag hade såna vårkänslor igår och idag snö igen, ska man gråta eller skratta är ju frågan! Har du klarat dig från snön idag? Vilka dundermål du har hjärtat, dom kommer du klara galant! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
matildatakkula
matildatakkula,
Lycka till med målen fina du!!1
nouw.com/matildatakkula