Mål inför 2019

Hej hallå fina ni! Idag är det sista dagen på 2018 och hur knäppt känns inte det? Jag har nog inte alls förberett mig mentalt, men jag tror att det kommer om ett par timmar.

För ett år sedan skrev jag ett inlägg om vilka mål jag hade satt upp inför 2018 och nu när jag kikar tillbaka på det inlägget så känner jag mest wow, för jag har lyckats uppnå varenda ett mål som jag hade satt upp. Det inlägget kan ni läsa ≫HÄR≪.
Det är så magiskt på något vis att bara kika tillbaka på vad en har uppnått under det gångna året och att jag, som aldrig tidigare har lyckats uppnå något jag satt upp runt nyår, faktiskt klarade det är en så stor vinst för mig. 🌻

Därför tänkte jag återigen dela med mig av mina mål inför 2019, så kan vi blicka tillbaka om ett år igen och se om jag faktiskt lyckades.

▶︎ Skapa kravlöst - och här menar jag att jag ska lyckas måla, blogga osv utan några som helst orimliga krav på mig själv. Jag har införskaffat mig ett block där jag har tänkt rita så ofta jag bara hinner utan några som helst krav, för är det någonting som verkligen hindrar mig i min vardag så är det min prestationsångest. Trots att jag vet att jag kan och är rätt så duktig på det jag gör, så säger mina hjärnspöken det motsatta. Det ska jag övervinna 2019!

▶︎ Minska min konsumtion & leva mer minimalistiskt - jag shoppar i princip aldrig, men när jag väl gör det så kan det slinka ner saker som jag verkligen inte behöver och det vill jag minska. Jag vill leva mer minimalistiskt och hoppas på att lyckas med det detta år. Jag äger inte speciellt mycket onödiga saker - men det onödiga ska bort.

▶︎ Planera & strukturera mera! - jag är riktigt bra på att glömma bort att planera och strukturera vilket oftast resulterar i total pannkaka, däremot älskar jag att planera och strukturera, jag mår så rackarns bra av det och därför har jag förberett mig rejält. Både inför blogg, skola och vardagslivet. Jag vill helt enkelt inte förlora timmar i att göra absolut ingenting, jag vill bli effektiv och få saker gjort.

▶︎ Blogga varje dag i 365 dagar - och det här är det jag är mest rädd för att sätta upp som mål, men hallå, en måste ju testa för att kunna misslyckas! Jag tror att om jag har detta som mål så kan det faktiskt gå vägen. Vi får se, om ett par månader kanske motivationen sinar, men med planering och struktur borde detta gå vägen.

▶︎ Vara snäll mot mig själv - i år igen faktiskt. Jag tycker det är så himla viktigt för en kan bli snällare mot sig själv.

▶︎ Läsa mera! - jag läste ju ut min första bok det här året och fler ska det minsann bli. Utöver kurslitteratur det vill säga!

▶︎ Spara ut mitt hår - jag har inte haft eget långt hår på jag vet inte hur länge. För ett gäng år sedan hade jag löshår på grund av att jag hade blekt sönder mitt hår och hade en dröm om långt svall. Jag har dessutom alltid haft så svårt att bestämma om jag ska ha kort eller långt hår, så plötsligt står jag i badrummet med saxen i högsta hugg och håret kort, men detta ska jag ändra på. Vill se om jag ens kan få långt hår!

Vad har ni för mål inför 2019? Om ni har några dvs. 💕

Gillar

Kommentarer

jonnawasserfaller
jonnawasserfaller,
Vilka bra mål! Dom kommer du klara galant, lycka till fina du ❤️
nouw.com/jonnawasserfaller
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina fina du! Hoppas du har fått en grym start på detta året. ❤️
nouw.com/joywesterberg
louiseanderssons
louiseanderssons,
Bra mål 👌🏻😍
nouw.com/louiseanderssons