maj 2021

Tiden flyger iväg och det är redan juni och sommar och fräknarna på min näsa börjar redan att kika fram. Här är några saker som jag gjorde i maj!

Invigde maj med ett besök på Moderna Museet tillsammans med Wille och Nina. Vi promenerade till Skeppsholmen från Humlegården där vi hade suttit och ätit sushi och sen spenderade vi resten av dagen här. Toppenstart på maj!

Jag och Nina hade praktik ihop på en reklambyrå som heter TBWA. Trots att det var på distans så hängde vi ihop varje dag.

Våra frukostar bestod nästan alltid av havregrynsgröt toppat med jordnötssmör, proteinella, jordgubbar och mandeldryck. Eller ja, tårtgröt som vi numera kallar det eftersom att det smakar precis som en sommartårta.

Vi åt morotssoppa till lunch nästan varje dag och en helg passade jag på att träffa min grupp jag jobbade ihop med i vintras när vi hade ett skolprojekt där alla heltidsprogram jobbar ihop. Vi hade aldrig träffats eftersom att vi jobbade över zoom under fyra veckor.

Jag och Nina hängde i skolan ibland eftersom att man kunde boka platser där. Skönt att få lite miljöombyte och kunna skilja på jobb och hemma. Dessutom fick vi fysiska exemplar av våra magasin vi hade skapat under den sista kursen. Häggen blommade för fullt och vi gick på en AW ihop med några klasskompisar.

En dag när vi var i skolan intervjuade två klasskompisar till mig Karl Grandin som är designer för Omnipollo. Då fick jag och Nina rita på ölflaskor.

Annars har det sett ut såhär: praktik praktik praktik och lyckorus på kvällspromenader när vi promenerat förbi blomster.

Och så avslutade vi praktiken med att sitta i skolan ihop med Wille och tog en sista bild ihop i fotoautomaten för den här terminen för sen gick vi på sommarlov. Hurra!!!

Det firades med bubbel, godis från hemmakväll och en Omnipolloöl. Och det var maj!

Gillar

Kommentarer

stonefox
stonefox,

DU ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN. Tack för finaste maj ever

nouw.com/stonefox