Lite måndagspepp

God morgon måndag! 🌙
Ännu en ny vecka är kommen och jag hänger verkligen inte med. Det känns som att tiden går så himla fort, men samtidigt som att den går så långsamt. Himla knäpp känsla alltså!

Den senaste tiden har varit rent ut sagt upp och ner för mig, så lite måndagspepp behövs minsann måndagar som dessa, eller vad säger ni?

No rain, no flowers.

Någonting jag alltid försöker tänka när jag är i en negativ spiral är att det blir bättre. Men framför allt att jag för varje gång växer av det. Även om det är himla tungt och även om det ibland till och med känns hopplöst så stärker det att titta tillbaka på alla gånger en tagit sig ur det negativa och kommit ut med ny, fräsch och stark energi. Att en helt enkelt har växt som person, ännu lite till.

Livet har sina upp- och nedgångar. Solsken och regn. Dalar och toppar. Regn är någonting som ofta är himla jobbigt, som aldrig riktigt uppskattas likt de sämre perioderna i livet. Men utan dessa så tror jag inte att vi kan växa. Precis som att blommor behöver vatten så behöver vi lite kontrast för att växa även vi och det är så himla viktigt att påminna sig om då och då, för att orka kämpa vidare. För att vi ska blomma ut till de fantastiska personer vi är, så måste vi tillåta oss själva att gå igenom de tyngre perioderna. Kom ihåg det. ❥

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Så himla sant ❤️❤️
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Ja åh, visst är det! 💖
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Verkligen så himla sant! Tack för peppen hjärtat!! Stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
IP: 82.99.3.229