Låt oss kickstarta den nya veckan!

God morgon måndag! 🌙
Helgen har tagit slut och en ny vecka är kommen. Som ni säkert vet vid det här laget så ser jag ju måndagar som en nystart och så även denna måndag. Jag har ju två tunga veckor bakom mig och jag hoppas att det ska vända nu. Det är dags!

Your past is not your future

Your past is not your future 

Jag pratar ju mycket om att blicka framåt, men det är inte alltid en kan det och det är fullt okej. Ibland måste en stanna upp i det en befinner sig i för att kunna läka eller av andra orsaker. Trots det är det så viktigt att påminna sig om att det förflutna inte speglar ens framtid även om det i stunden kan vara så rackarns svårt. Av egen erfarenhet så kan jag inte blicka framåt när livet vänds upp och ner, men att trots det påminna mig om att det blir bättre och att jag kan göra precis det jag vill med min framtid är så viktigt.

Min framtid är någonting jag kan forma, jag kan välja alldeles fritt (okej, nästan i alla fall) vad jag ska göra med den och det är ju så häftigt. Jag försöker att påminna mig om det i tider som dessa, när jag pluggar någonting jag kanske inte fullt ut trivs med och när andra saker runtom inte är så som jag vill, för att orka kämpa mig igenom det. Och att påminna sig om hur långt en tagit sig är det som driver mig som mest. Mitt förflutna är just förflutet, inte min framtid.

Gillar

Kommentarer

Cheaapo
Cheaapo,
Wow, så sant så sant, bra skrivit! 💎
nouw.com/cheaapo
joywesterberg
joywesterberg,
Tack fina! 💞
nouw.com/joywesterberg
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Fint och klokt,tack<3 kram
nouw.com/juliavnmelin
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tusen tack! Kram 💖
nouw.com/joywesterberg