Lär känna Pippi!

Hej hallå kompisar! 🌿
Härom veckan gjorde jag ju ett inlägg där ni fick lära känna vår siames Vinny, inlägget kan du finna här! Det vore ju orättvist om jag inte slängde ihop ett inlägg om Pippi också, hon är ju trots allt minst lika älskad och ett charmtroll utan dess like vill jag lova.

Pippi är orientaliskt korthår som är född den 21 november 2014. Hon kom till oss samtidigt som Vinny, som ju faktiskt är hennes pappa. I hennes stamtavla heter hon däremot inte Pippi, där heter hon Ehawee. Men hennes namn har hon haft sen tidigare!

Från första början var ju jag och L ute efter en oriental, detta för att L verkat vara allergisk mot katter och vi hade hört att oriental var bättre för allergiker. Inte allergivänliga, men bättre. Sen är ju jag som jag nämnt flera gånger uppväxt med siames och oriental, så Pippi och Vinny var ju menade att hamna här.

Pippi är en hejare på att prata kan jag lova, hennes mun går i ett och ibland undrar jag om grannarna tror att vi har ett fullt hus här hemma. Hennes röst är riktigt charmig, tänk er att en varit ute på krogen en hel natt och rökt för mycket cigaretter. Ja, lite så låter hon! Men vi tycker bara att det är roligt. För tillsammans med henne har man inte tråkigt en sekund. Precis som med Vinny, hon ger en tusentals skratt om dagen för alla tokiga grejer hon hittar på.

Till skillnad från Vinny är Pippi .en väldigt social en, hon är inte lika reserverad och tillbakadragen som Vinny. Hon pratar gärna med allt och alla, till och med i telefon. Hon är inte blyg för att ta plats heller. Nej nej, här lägger vi oss mer än gärna på varandra. Hon lägger sig jämt på Vinny om hon ser att han får gos, för hallå, hon ska ju också ha?! Annars hittar ni henne antingen på badrumsgolvet (då är en inte tillåten att gå ensam på toaletten), högst upp i sitt katträd, i den gula fåtöljen eller i köket. För mat är det bästa hon vet!

Saker Pippi älskar:

❥ Att bli kliad på magen, gärna när hon ligger raklång på rygg på golvet!

❥ Att prata, oj oj oj, ibland är nattsömnen ett minne blott.

❥ Att sitta i solen och sträcka på sig.

❥ Hennes leksaker som ser ut som sushibitar, dom går hem hos henne!

❥ Mat. Helst ska det ätas så fort som det går!

❥ Att krypa in under filtar och täcken. Hon krafsar på täcket tills man skapar en ingång åt henne.

Glöm inte bort att följa @enyljacats på instagram för en massa bilder på både Pippi och Vinny! ❥

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Sååå galet söt ❤️ Hihi tycker verkligen om de här inläggen 😃
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Alltså hur underbart inlägg, älskar det här! <3 Vilket litet charmtroll Pippi är, puss till både henne och dig pinglan! <3 Pinglornas pingor!!
nouw.com/lillymihlte