Januari // 01

Hej hallå från sjukstugan! 🌻
Idag är det sista januari, hur knäppt känns inte det? Nyår var typ igår. Dagen till ära tänkte jag göra en liten januariresumé för det har ju varit en rätt händelserik månad trots allt.

Månadens höjdpunkt:
Det måste ju ändå ha varit att påbörja andra terminen på högskolan, så kul! Som ni säkert vet var jag ju så motiverad och hittills har det ju gått toppenbra förutom att jag gått och blivit sjuk nu, men det är en annan femma hehe! Det har verkligen varit många fina guldkorn under januarimånad.

Månadens bottenskrap:
Att jag gick och blev sjuk igen. Kan detta sluta att förfölja mig så skulle jag vara evigt tacksam, haha. Så trist! Även att inspirationen och all energi försvinner med det, men det hoppas vi att ändras till nästa månad!

Månadens projekt:
Det måste ju vara min bullet journal. Jag har kämpat på med att inte riva sönder hela och det går ändå helt okej bra! Sen har jag fokuserat mycket på bloggen i den mån jag hunnit i och med allt plugg, detta ska fortsättas med under februari såklart!

Månadens kultur:
Jag önskar att det var mer på den fronten. Ni vet ju hur vi planerat med museum, jag och L, men inte tagit oss iväg på grund av sjukdom. Detta får förbättras tills nästa månad!

Månadens insikt:
Jag måste skapa för att få balans i mitt liv och för att må bra, så jag funderar på att plugga konst ett år. Praktiskt då. Annars blir det ju konstvetenskap i höst.

Månadens favoritlåt:

Alltså Håkan. Hans nya album är ju magiskt och jag tröttnar aldrig. Den här låten har snurrat på repeat vill jag lova. SÅ mysig!

Vad gjorde mig extra glad?
Alla era fina kommentarer och pepp, alltså wow. Ni förgyller mina dagar så himla mycket. ❥

Hur har erat januari varit? 🌿

Gillar

Kommentarer

Sandramate
Sandramate,
krya på dig! Kramar!
nouw.com/sandramate
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina du! Kram! 💕
nouw.com/joywesterberg
Lillan Kind,
Så bra att se tillbaka och summera hur månaden var varit! 😊 Hoppas att du kryar på dig snart 😊
varapavag.se
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, ja, det är alltid kul att kika tillbaka lite! Tusen tack! ❣️
nouw.com/joywesterberg