Jag har aldrig läst en bok

Varje gång jag säger att jag faktiskt aldrig läst en bok så blir folk så himla chockade. Nästan så att jag också blir det, ärligt talat.
Jag har aldrig varit förtjust i att läsa böcker på grund av mina koncentrationssvårigheter min ADHD för med sig, jag menar, jag kan läsa samma sida 10 gånger och fortfarande inte ha någon som helst aning om vad jag har läst och det har väl varit någonting jag skyllt på hela min uppväxt och även nu som vuxen.

Som ni kanske vet studerar jag ju på en folkhögskola för att få högskolebehörighet så att jag kan plugga vidare när jag är klar.
Den här terminen har dom bestämt att vi ska läsa en bok, eller ja, alltid ha en bok att läsa och min första reaktion var inte bra.
Inte för att jag inte vill läsa, utan snarare för prestationsångestens skull. Dessutom har jag alltid varit avundsjuk på folk som läser bok efter bok efter bok.
Därför tänker jag faktiskt läsa min första bok i hela mitt liv. Hallå, jag har ju världens chans med det fantastiska stöd jag har!

Nu ska jag påbörja Into the wild, även min favoritfilm. Jag tänker att om jag läser någonting jag i alla fall har lite koll på så kanske det ska gå.
Nu jävlar ska jag klara detta!

Gillar

Kommentarer

randomelegans
randomelegans,
Lycka till med läsningen, filmen var bra, så boken MÅSTE vara bättre!
nouw.com/randomelegans
joywesterberg
joywesterberg,
Åh tack snälla! Ja, visst är den, det är verkligen min favoritfilm. Boken verkar vara bättre, man får veta så mycket mer!
nouw.com/joywesterberg