❥ Hello februari // mina mål

Februari är redan kommen och det känns så himla härligt att gå mot ljusare tider trots att februari brukar vara den kallaste månaden.
Jag gillar att sätta upp små mål inför varje månad för att känna motivation till att utvecklas. Ofta kan dessa mål vara små delmål i mina stora mål jag sätter inför hela året, för ibland känns ju ett år så långt och ofta hinner jag hamna vilse under tiden, därför är delmål så skönt. Därför tänkte jag dela med mig av mina mål inför feburari tvåtusennitton! ❥

Fotografera mera med systemkameran - Jag fotograferar ju en hel del redan, men tanken med detta är att jag ska använda min systemkamera mera. Det finns ju ingenting roligare än att fotografera och utvecklas på den fronten, jag har ju alltid älskat det men av någon anledning får systemkameran alltid vänta hemma om jag går utanför dörren. Skärpning, den ska med!

Fixa klart i lägenheten - Vi har bott i vår trea sen början på november och speglarna är fortfarande inte upphängda, tavlor som väntar på att få sin plats, TVn ska upp på väggen och mer belysning ska in. Ja, ni hör ju, ett evighetsprojekt men i februari tänker jag minsann se till så att detta blir klart. Ska tilläggas att det inte kommer bli fullt klart då mer möbler och dylikt måste införskaffas, men det som inte hänger där det ska, det ska fixas.

Fokusera mer på plugg - Jag tycker att jag har varit rätt bra på det under januari redan, men en kan alltid bli lite bättre. Att lägga ner tid på plugg är A och O, annars stressar jag bara upp mig själv i onödan när jag sitter där med tentan. Men som det ser ut nu så bådar det gott, jag ligger trots allt i fas!

Måla någonting varje dag - Ja, ni hörde rätt! Som ni kanske minns så har jag ju som mål under 2019 att skapa kravlöst och inte slänga bort allt jag skapar. Jag tror att detta kan vara en bra kickstart. Planen är alltså att rita eller måla någonting varje dag, det behöver alltså inte vara ett stort projekt, men bara någonting litet för att börja släppa på mina spärrar. Jag införskaffade ett block från Muji och sen har jag dessutom min iPad och Procreate som jag kan illustrera i. Vill ni att jag ska visa varje vecka hur det har gått?

Ta ta i träningen - Sist men inte minst, alltså ja. Jag har hamnat efter i träningen efter mensveckan och nu när jag sprang och blev sjuk också. När jag skippar träning så börjar jag automatiskt även äta dåligt och blir trött, så på den fronten ska jag skärpa mig igen.

Har ni några mål inför februari? 🌿

Nu ska denna sjukling sätta sig med plugg och en massa te, det behövs minsann! Kompensationsuppgifterna har deadline idag och jag är nästan klar, bara ett par frågor kvar, sen så!
Hoppas er fredag blir alldeles fantastisk nu. ❥

Gillar

Kommentarer

Jasmine,
Hoppas att du får en fin februari mnad med framsteg i mål och personlig utveckling.

Svar: Tack så hjärtligt för de fina orden, jag är så förväntansfull inför resan!

Kram
rosanatt.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, håller tummarna för att jag gör det! Kram ❤️
nouw.com/joywesterberg
lifeofkile
lifeofkile,
Haha jag skaffade min lägga i juni o den är inte ens nära klar, i feel ya😂😂
nouw.com/lifeofkile
joywesterberg
joywesterberg,
Haha åh, ja, vi fick det inte ens klart i vår förra lägenhet innan vi flyttade. Kommer ju inte bli klar här på länge länge, men vore ju fint att få upp lite grejer 😂
nouw.com/joywesterberg