helglistan

Humör idag?
Fint ändå! Fredag + löning är ju en rackarns bra kombo.

Vad har du på dig idag?
Ett par plisserade byxor och en svart t-shirt. Ingenting märkvärdigt med andra ord!

Dagens planer?
Jag började dagen med en lång sovmorgon och en långfrukost tillsammans med Lars. Sen hade jag lite jobb att ta tag i, fick nämligen ett uppdrag av de jag hade praktik hos. Sen ska vi äta tacos, storhandla och cykla till Ikea för att införskaffa några saker. Livet att bo på cykelavstånd till Ikea ändå!

Helgens planer?
Jag har inga storslagna planer mer än att jag ska lära känna min nya kamera lite mer, plantera några sticklingar och bara ta det lugnt.

Vad var det roligaste som hände i veckan?
När vi skaffade ännu ett objektiv till kameran hehe. Fyndade ett 23 f1.4 och jag är helt kär! Men också att jag fick förfrågan att hjälpa min fd. praktikplats med uppdrag och om jag vill hjälpa dom med mindre projekt i höst. Jag trivdes ju så otroligt bra hos dom, så jag tackade givetvis ja!

Vad var det finaste som hände i veckan?
Oj, kanske samma som ovan? Fint att få bekräftat att man är duktig på det man gör ändå!

Vad var det godaste du åt?
Saltlakritsglass!

Vad längtar du efter?
Längtar efter att få träffa min mamma igen. Sist vi sågs var i januari och det lär dröja ett tag till tills vi kan ses igen eftersom att hon bor på Åland och dessutom är i riskgrupp. Och så längtar jag tills skolan börjar. Börjar redan bli sådär pirrigt nervös när jag tänker på att börja i en ny skola med en ny klass.

Vad gjorde du för ett år sedan?
För prick ett år sedan skördade jag egenodlade gurkor på min balkong och åt jordgubbar i Hagaparken tillsammans med Lars och såg solnedgången i Skinnarviksparken.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Ja fredag och lön är ju aldrig en dålig kombo hihi 🤗
förstår att du saknar din mamma ❤️ Hoppas ni kan ses snart!
nouw.com/hilma
MissJohansson
MissJohansson,
Vilket härligt inlägg fina du! Stor kram!
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åhhh vad kul med ny kamera!!! Är så sugen på en ny jag med, vi får se hur det blir med det dock hihi ❤️ Stor kram på dig fina du ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Längtar till imorgon pga löning! Sååå skönt haha <3
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag kan verkligen tänka mig att du längtar efter din mamma nu, hade längat så jag spricker! Jag hoppas verkligen det kan bli möjligt att få ses så snart som möjligt <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom