Helgen som var och ett smoothierecept

Fredag

Kickstartade fredagen med en grön smoothie. På senaste har jag varit för lat för att göra smoothies och mest undrat varför. Det är SÅ gott. I den här hade jag: 4 knippen fryst spenat, en banan, lite fryst mango, en liten apelsin och 2 dl osötad mandelmjölk.

Jag hoppade runt i en orange klänning och väntade på att åka till min mamma, det var ju trots allt hennes sista natt i Täby och i mitt gamla hem.

Jag passade på att umgås med L innan hon sa att vi skulle mötas. Himla fint, för jag trodde inte att jag skulle se honom på hela dagen. Sen åkte jag iväg till Täby för pizza- och vinkväll med henne och hennes granne, det var så himla trevligt. Mindre kul dagen efter!

Lördag

Vi hjälpte mamma att packa in alla hennes grejer i en flyttbil och stannade kvar när hon hade åkt för att slänga resten. Det kändes så vemodigt att säga hejdå till en lägenhet som varit ens trygga punkt i tolv år. Helt plötsligt så är det bara tomt och snart kanske någon annans trygga borg.

När vi hade slängt allt och lägenheten stod tom åkte vi iväg till stan för att få i oss lunch. Vi hade knappt ätit innan och magen skrek efter mat. Efter det gick jag och blev med en ny kamera. SÅ pepp. Jag har haft en Canon EOS 60D innan och kände att det var väl på tiden med en annan.

​Skulle ta en bild på Vinny eftersom att han är 1. så gullig 2. blir alltid så bra på bild, men han är allt bra nyfiken. Ibland slutar det såhär.

Söndag

En söndag bestående av städning av fönsterbrädorna, solsken och upphängning av tavlor. Hela nio stycken för att vara exakt. Och givetvis världens gosigaste katter i en gul fåtölj. Det är deras favoritplats, förutom sängen då förstås.

Jag drack Celsius medan jag höll på att skura våra fönsterbräden. Just smaken av hallon acai är lika med vår för mig. Så hörni, nu är det vår minsann! 🌞

Mina trettio tomatplantor och fem chiliplantor växter för fullt. Och deras kompisar som inte är på bild, dvs chilin och gräslöken jag fick av fantastiska @artibus växer på för fullt även dom. Blir så glad ända in i själen!

Gillar

Kommentarer

Sallysworld
Sallysworld,
Älskar bilen på katterna! Så fin! 😍
nouw.com/sallysworld
joywesterberg
joywesterberg,
Men åh, tack snälla! ❤️
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Åhmen, vilken helg! Grattis till nya kameran 💖 Blir så glad av bilden på Vinny, men även dina plantor! Vad de växer de små 😍🌿 STOR varm kram till dig vackraste Joy 💕
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tusen tack finaste Janie! 💞 Vinny och växter är det bästa av två världar. 😍🌿 Kram bästa du! 💞
nouw.com/joywesterberg
Linnea,
Mums med smoothie!
linneakinis.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Ja, så gott! 💕
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså - din helg!! Förstår att det måste vara så skumt att lämna din Mammas lägenhet! Vådas till tusen för den dagen mamma och pappa bestämmer sig för att sälja huset liksom..... Men YAY för kameran!! Sån lycka ju, hihi! Kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Åh ja, det känns så himla märkligt! Vill ju helst ta lägenheten och fortsätta bo där, haha. Kram finaste! ❤️
nouw.com/joywesterberg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Wow vilken fantastiskt helg med så mycket som har hänt! Vad roligt att du har köpt en ny kamera, den känslan är oslagbar. Jag skulle också behöva köpa en ny 😉 Har du samma kamera att både fota och filma med? Själv har jag två olika men vill köpa en ny som jag kan använda till både och. Kram finaste 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, eller hur, är så himla glad! 💕 Jag filmar med samma kamera, mycket smidigare så! Kram finaste Sofia 💖
nouw.com/joywesterberg
Therese,
Vilken härlig helg du verkar ha haft!
www.theresemolander.se
joywesterberg
joywesterberg,
Åh ja, den var himla härlig!
nouw.com/joywesterberg
Sabinakj
Sabinakj,
Den där smoothien ser verkligen SÅ god ut. Den ska jag verkligen testa att göra när jag går in i min icke-sockrade månad! Och en ny kamera?! SÅ KUL. Hoppas du blir supernöjd med den. Kram! 💕
nouw.com/sabinakj
joywesterberg
joywesterberg,
Den är verkligen så god! Äter den varje morgon nu, haha!! Jag är verkligen så nöjd med kameran. Kram fina! 💕
nouw.com/joywesterberg
happyM
happyM,
Samma här!! Måste också ta tag i smoothie-görandet igen!! SÅ gott och nyttigt! ❤️ Tusen tack för tips 😊
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Ååh ja, smoothies är ju sååå gott. ❤️
nouw.com/joywesterberg
louiseanderssons
louiseanderssons,
Åh Jag vill bo i Täby. 😍
nouw.com/louiseanderssons
joywesterberg
joywesterberg,
Jag med! Vill så gärna flytta tillbaka dit. 😭
nouw.com/joywesterberg
sweetwords
sweetwords,
Ohh grattis till ny kamera, och så gott, smoothie blir det nog till frulle imorrn
nouw.com/sweetwords