Helgen genom mobilkameran

Hej fina ni! 🌸
Hoppas att er helg har varit superfin. Min har varit riktigt fin förutom att gårdagen gick lite snett, men det är sånt som händer. Vi var kattvakt åt en väns katter hela helgen, det var verkligen så himla fint.

Kickstartade helgen med ett pass på gymmet, det var verkligen så välbehövligt för kropp och själ, eftersom att de senaste veckorna har varit lite sisådär. Men nu börjar jag komma på banan igen efter allt, så himla skönt! Solen är här och min depressiva period börjar dala ur, äntligen.

Efter gympasset drog vi till Sen street kitchen och åt lunch, som jag älskar deras junglerolls! Man tröttnar liksom aldrig. Det är utan tvekan mitt och Lars favorithak!

Vi drog vidare till blomsterlandet och plantagen för att utnyttja mitt presentkort och ett erbjudande, så jag fick med mig en paraplyaralia, en klättersparris och en kaffeplanta hem. Kaffeplantan mest för att L ville ha en, men de är så fina!

Sen har vi ju hängt med dessa stjärnor hela helgen, alltså sååå mysigt. När man inte har katt själv får man passa på att gosa när man får chansen att vara kattvakt.

Igår när vi hade varit vår sista sväng hos katterna svängde vi förbi Coop för att kika på blommor bara för att, dessutom så hittade vi äntligen Valios nya yoghurt som är växtbaserad och ni anar inte hur god den var! Bättre än förväntat.
I samma veva gick bilen sönder, som vi hade lånat av Elin medan hon var borta, vilken röra alltså. Vi blev helt slut av hela grejen och somnade på stört vid 18 igår, därav noll uppdatering här.

En bra helg med ett mindre bra slut. Vad har ni hittat på i helgen? 💕

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
åh va mysigt att vara kattvakt, vilka godingar! 😍 Hoppas att du får må bättre nu fina du ❤️
nouw.com/marietheresel
feliciarebecka
feliciarebecka,
Men vännen va söt!!
nouw.com/feliciarebecka
janielindahl
janielindahl,
Skönt att höra att din depressiva period börjar dala ur ❤️ Du förtjänar verkligen det finaste vännen! Och haha, jisses vilka goa katter ni varit kattvakt åt, vill bara klappa på dem 😍💕 KRAM
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, bästa du! Är också så glad att det börjar dala ur, så trött på det nu. ❤️ Haha, men visst är dom fantastiska! Vill sno med mig dom hem 😻
nouw.com/joywesterberg
Chawah
Chawah,
En dag med blandade händelser då kan man säga!😀 Såå härligt att du mår bättre!💕
nouw.com/chawah
joywesterberg
joywesterberg,
Ja, det var verkligen supermycket som hände haha! 💕
nouw.com/joywesterberg
Aijo
Aijo,

En paraplyaralia har jag också! 😃 Fast min mår inte så bra efter flytten, men den är på väg tillbaka ^^

nouw.com/aijo
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, dom är så fina och så himla enkla! Hoppas den tar sig 🌿
nouw.com/joywesterberg