hej hallå rosa hår!

I torsdags gick jag till Ica för att köpa bomullspads precis innan dom skulle stänga. Jag fick ett sånt sug efter någon form av förändring och köpte med mig en förpackning med rosa hårfärg. Nina sa till mig för ett par veckor sedan att det skulle vara kul om jag färgade mitt hår rosa och jag tror att den tanken grott hos mig.

Jag hängde med Nina just den här kvällen, så vi bestämde oss för att färga mitt hår. Min största rädsla var att det skulle bli missfärgat och bli en rosa nyans som mitt hjärta inte klappar speciellt hårt för. Vi stod i mitt badrum och fnissade tyst för att inte väcka Lars som låg och sov, slängde i färgen och var så fascinerade över att håret började bli rosa. Sen var det dags att skölja ur och hjälp vad fint det blev!

Jag har jämt tänkt att jag börjar bli för gammal för att färga håret i en pastellig färg trots att jag alltid blir så glad av att se folk ha det oavsett ålder. Tur att jag trotsade den tanken, för nu röstar jag för att man aldrig blir för gammal för sånt. Mer färg tack!

Gillar

Kommentarer