Fredagslistan

Hej hallĂ„ fredag! 🌙
Äntligen Ă€r favoritdagen pĂ„ veckan kommen, nĂ€mligen fredag. Vad passar inte bĂ€ttre dĂ„ med en fredagslista för att fĂ„ lite extra fredagsfeeling? Vi kör!

Humör idag?
Helt okej ÀndÄ, jag fick mig allt en sovmorgon tillsammans med L och det Àr lycka som en kan leva pÄ lÀnge. Sovmorgnar tillsammans pÄ vardagar Àr underskattat hÀr hemma.

Vad har du pÄ dig idag?
Ett par mjukisbyxor med en randig t-shirt. Livet nÀr en hÀnger hemma!

Dagens planer?
Idag ska jag pÄbörja plugg till omtentan som ska in om tvÄ veckor. KÀnner mest att det Àr lika bra att fÄ den ur vÀrlden sÄ fort som möjligt. Mellan varven ska jag fixa pÄ arbetsprover! IkvÀll ska jag bara ta det lugnt hemma tillsammans med L. Det Àr ju fredag för sjutton!

Helgens planer?
Inga planer alls faktiskt, kanske fÄr med mig L pÄ nÄgot Àventyr. Annars Àr jag himla sugen pÄ att fixa och dona hÀr hemma. Vill fÄ i ordning allt som inte fixats sen vi flyttade hit.

Vad ser du mest fram emot i helgen?
Det bÀsta med helger Àr ju ÀndÄ att fÄ sovmorgnar tillsammans med sin favoritperson. Att fÄ strosa runt i de bekvÀmaste klÀdesplaggen en Àger. Det ser jag fram emot. Och lÄngfrukostar!

Vad var det roligaste som hÀnde i veckan?
Oj, den hÀr veckan som varit sÄ himla Ängestfylld har kanske inte bjudit pÄ sÄ roliga grejer. Men att jag trÀffade Vera trots omstÀndigheterna, det var minsann det roligaste. Finns ingen som förstÄr mig sÄ bra som hon. Det Àr ju sÄ hÀftigt.

Vad var det finaste som hÀnde i veckan?
Att se hur Vinny fortfarande gör framsteg hĂ€r hemma. Visserligen har han ju kĂ€nt sig bekvĂ€m nĂ€stan sen han kom hit. Men hans kĂ€rlek blir bara starkare och nu Ă€r det som att vi sitter ihop, haha. Älskade katt, blir sĂ„ rörd varje gĂ„ng han visar kĂ€rlek (dvs 24 timmar om dygnet hehe). Men ocksĂ„ era magiska kommentarer pĂ„ mitt inlĂ€gg om att provjobbet sket sig. Ni Ă€r fantastiska.

Vad var det godaste du Ă„t?
Inte var det pizzan som jag drömde om i natt i alla fall, det mÄste nog ha varit den bakade sötpotatisen med bönsalsan. Det var magiskt gott!

Vad lÀngtar du efter?
VĂ„r och sol! Är sĂ„ fruktansvĂ€rt trött pĂ„ snö, regn och rusk. Tackar inte nej till plusgrader och sol nu. LĂ€ngtar efter alla vĂ„rtecken, typ blommor pĂ„ marken. Jag har vĂ€ntat nog nu!

Vad gjorde du för ett Är sedan?
Jag tÀnkte att kamerarullen skulle fÄ förklara för mig vad jag gjorde för prick ett Är sedan, men det visade sig att jag tog en enda bild den dagen och det var pÄ min monstera. Antar att jag inte stod en hel dag och beundrade den, men dÀremot Àr det mycket möjligt att jag strosade runt en hel dag hemma och andades helg. En pÄminnelse till att börja fota mer i det vardagliga livet sÄ en kan minnas vad en gjorde!

Nu hoppas jag pĂ„ en magisk helg och önskar er detsamma. Ni Ă€r bĂ€st, varenda en av er hörni! ❄

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjĂ€rtat! Det Ă€r du som Ă€r bĂ€st vet du! Denna lista gjorde fredagen sĂ„ mycket bĂ€ttre! Sovmorgon tackar man dĂ„ aldrig nej till. Ha en underbar lördag 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
joywesterberg
joywesterberg,
Åh god morgon finaste du! Blir sĂ„ glad, tack! Önskar dig en magisk lördag nu. Kram vĂ€nnen! 💖
nouw.com/joywesterberg
Lillymihlte
Lillymihlte,
Du Ă€r sĂ„ vacker Joy! đŸŒ· Visst Ă€r sovmornar med sambon fantastiska och vem lĂ€ngtar inte till lite vĂ„r och plusgrader nu! 💖 Kram pĂ„ dig sötnosen och lycka till med pluggandet! 🌟
nouw.com/lillymihlte
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack finaste Johanna. Du Ă€r vacker om nĂ„gon! 💖 Hoppas vĂ„ren kikar fram snart hihi, kram finaste! 💕
nouw.com/joywesterberg