Fredagslistan

Fredagen är kommen, ingen mindre än en långfredag dessutom! Det betyder ledighet och det är ju så fantastiskt. Fredag innebär fredagslista, häng på!

Dagens humör: Himla fint! Jag fick sovmorgon tillsammans med L och jag vaknade av att solen lyste igenom gardinerna. Kan inte bli på annat än bra humör.

Veckans bästa: Det måste ju ha varit att vi äntligen beställde balkongmöblerna. Men också långledigheten! Så himla efterlängtat.

Veckans känsla: Jag har bara haft fina känslor den här veckan. Trettio månader tillsammans med L och det måste ju firas. Vårsolen gör en alldeles lycklig och det är ju trots allt påsk!

Veckans bottenskrap: Huvudvärken som inte vill ge med sig. Rackarns biverkningar alltså. Det har också lett till att jag knappt orkat hänga här på mitt favoritställe på internet - bloggen. Jaja, det blir bättre! Och att gårdagens parkhäng blev instället. Det är banarbete på pendeltågslinjen och jag kände inte för att åka krångliga vägar in till stan.

Veckans roligaste: Våra katter som jämt solar. Tappade bort Vinny härom dagen och hittade honom i garderoben där han låg och solade. Knäppisar!

Veckans serie: Störst av allt. Eller ja, vi såg den förra helgen men jag har inte kunnat släppa den riktigt. Det är som att känslan efter den sitter fast som berg.

Helgens planer: Det ska vara soligt och himla varmt, hela nitton grader så jag tänker hänga utomhus. Ls föräldrar kommer och hälsar på oss på söndag och vi ska väl försöka klämma in något firande eftersom att vi har varit tillsammans två och ett halvt år. Vi brukar fira årsdagar men däremot inte månadsdagar, men trettio månader känns ju trots allt som något värt att fira!

Hoppas ni får en magisk fredag allihop! ❥

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh vilken härlig lista & grattis till er fina! Hoppas du får en fin långhelg och glad påsk på er 🐥
nouw.com/linndossing
Naatly
Naatly,
Härlig lista ❤️ Hoppas huvudvärken vill ge sig snart! Hur länge har du ätit nya medicinen?
Älskar era katter och grattis till 30 månader! 😍 KRAM
nouw.com/naatly
okergul
okergul,
Så deilig når både to- og firbeinte kan kose seg i solen. Håper hodepinen gir seg snart! Gratulerer så mye med tretti-måneders-dagen. Klem 💛
nouw.com/okergul
Myslivet
Myslivet,
Grattis och glad påsk 💛
nouw.com/myslivet
artibus
artibus,
åh solen ger så mycket!! Samt katterna så klart. sol,katter och plantor. finns det någonting bättre? <3
nouw.com/artibus
amandalarssons
amandalarssons,
Fy huvudvärk som inte släpper är ju verkligen inte kul! 😟 Har haft samma problem senaste tiden pga att jag behöver glasögon men inte har fixat det än 😩 glad påsk finis!
nouw.com/amandalarssons
malinkirstine
malinkirstine,
Så himla kul att läsa! Snor den kanske till söndag hehe <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Underbart med lite sovmorgon! Åh vad roligt att ni har beställt balkongmöbler! Men så roligt stort grattis till er! Kram vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Hihi hoppas att din ledighet blir fantastisk underbaring ❤️❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh tycker så mycket om att läsa dina listor - man blir lycklig långt in i själen! 💛 Och jag blir så glad över känslorna du har haft i kroppen, bamsekram till dig min fina! 💖
nouw.com/lillymihlte