Växt- och second hand fynd

Hej finisar! 🌞
Hur startar man en fredag på bästa sätt? Med två nya små söta växter, vad annars!
I tisdags var jag ju på plantagen med Elin för att fördriva tid och umgås, tanken var egentligen att jag inte skulle få med mig någonting hem, men i vanlig ordning kunde jag inte hålla fingrarna i styr.
På plantagen har dom ju "miniväxter" där det är 2 för 50:-, jag har dock aldrig sett att dom har fjädersparris eller elefantöra som minisar, men det hade dom!

Jag har så länge velat ha en fjädersparris, tycker att dom ser så fluffiga och härliga ut.
Däremot har jag inte velat köpa en stor på grund av rädslan att jag skulle lyckas ta död på en eftersom att dom kräver så mycket fukt, vad jag har förstått det som.
Men i och med att vi faktiskt har flera luftfuktare hemma och jag är supernoga att spraya mina växter med blomspruta varje dag så kändes det kul att åtminstone testa på!

Krukan köpte jag på myrorna för 15:-, tyckte den var så himla gullig och kunde inte låta bli.

Jag kunde inte låta bli att ta med mig denna hem, just för att jag faktiskt inte äger något elefantöra.
Eller ja, jag har tagit död på två sticklingar i somras och precis fått en stickling av Elin, men jag ville ge mig ann på en större.
Dom stora kostar ju 99:- typ överallt och jag känner att jag hellre lägger dom pengarna på en annan växt isåfall eftersom att jag känner så många med elefantöron som jag kan få sticklingar av, men jag kunde verkligen inte låta bli!

Även denna kruka är från myrorna för 15:-, vilket kap på en så söt kruka va!

Gillar

Kommentarer

jeminem
jeminem,

verkligen bästa sättet att börja en fredag <3

nouw.com/jeminem
joywesterberg
joywesterberg,
Åh men visst är det! 💖
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,

Älskar elefantöron, så gulligt namn på dem också 😊 Fjädersparris hade jag ingen aning att den andra växten hette, roligt att lära sig något nytt om växtriket. Ha en fin dag <3

nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Visst är dom så fina! 🌿 Haha, fjädersparris är ett så gulligt namn på den. Det passar den så bra! Hoppas du har haft en superfin dag 💖
nouw.com/joywesterberg