första året är över

Mina tankar kring bloggen har gått fram och tillbaka. Kanske borde ta bort och sluta. Kanske börja om. Kanske bara skriva lite ibland. Men jag har varit så stressad de senaste månaderna och aldrig hunnit med riktigt.

I fredags var det den sista lektionen för den här terminen innan vi ska ut på praktik. Tack och lov har jag fått behålla min praktikplats trots omständigheterna, så den 14e börjar min 3 månaders långa praktik på en liten designbyrå. Är så pepp och tror det kommer att bli tre superhärliga månader! Det känns så knäppt att jag om ett år tar examen i något jag verkligen älskar och brinner för.

Annars då? I februari flyttade orientalbebisen Lykke hem till oss och vi är så uppöver öronen kär i henne även fast sovmorgnarna har blivit kortare och vi har klösmärken på kroppen mest hela tiden. Har pluggat hemifrån i 4 veckor och det har väl varit fint på sina sätt det med. Rastlösheten är dock ett faktum och med den kom idén om att bli blond igen, så det blev jag!

Hoppas ni har det bra i alla fall. <3


Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Nej du får aldrig sluta! Man får absolut trappa ner när det inte känns bra, men sluta helt får du inte. jag bloggar inte alls lika mycket längre. Tappar lixom rytmen och rutinerna under vinterhalvåret. men nu när våren och sommaren kommer tycker jag att det känns roligt igen! Super söt misse och du vart så fin i ditt ljusa hår❤️
nouw.com/artibus
happyM
happyM,
Åhhh wow så himla kul att få vara på en designbyrå och wow så kul för dem att få ha bästa tjejen där!! Stor kram finaste du ♥️
nouw.com/happym