Förändringar och ett försvinnande

Hej finisar! 🌻
Som ni kanske har märkt så har min närvaro här inte varit på topp, jag vet, jag vet. Det känns som att det alltid blir så i samband med mensveckan, ett mönster liksom! Dumma mens, jag som så gärna vill hänga här mest hela tiden. Hur är det med er? Jag saknar er!

Okej, vart ska vi börja egentligen? Kanske med det mest roliga. I helgen fick jag för mig att färga mitt hår röd/oranget, har sååå länge velat göra det men har inte riktigt kommit till skott med det eftersom att jag är så hemma i mitt vita hår, men ärligt talat så har jag nog aldrig känt mig så hemma som i denna färg! Så nöjd!

En annan rolig grej, när jag och L var på jakt efter hårfärg och hela köret så passade vi på att luncha på Max eftersom att dom har släppt nya vegoburgare och vegonuggets, allt går att få veganskt och eftersom att vi är veganer båda två så tog vi ju det. DET VAR SÅ GOTT HÖRNI! Som jag saknat kycklingburgare och nuggets.

Sen har mitt liv bestått av plugg, plugg och åter igen, plugg. Jag har sökt in till en massa olika program till hösten så nu är det slutspurten som gäller och jag som inte hade så mycket kvar fick plötsligt en drös med uppgifter för att kunna få historia 1b, som behövs till det program jag helst vill gå. Där har vi också en förklaring till min frånvaro.

Just nu skriver jag ju på min rapport som ska in nästa vecka och det var först i fredags jag kom på vad jag skulle skriva om (var tvungen att ändra mig i sista sekund i och med att jag måste få historia) så till slut bestämde jag mig för att skriva om Grupp 8, sååå spännande!

Och hallå, solen lyser som bara den hela tiden! Jag promenerar varje dag till och från skolan precis vid älven, trots snön så är det så fint. Livet!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Först och främst; WOW för din nya hårfärg! Klär dig verkligen fantastiskt bra kvinna 😍 För det andra; blev verkligen positivt överraskad av Maxs nya meny, tog deras lakto-ovo ”Crispy no chicken”-burgare och MUMS säger jag bara 🤤❤️ PUSS
nouw.com/janielindahl
malinlinneaa
malinlinneaa,
Wow va fin du blev i den färgen 😮😍
nouw.com/malinlinneaa
wildfulness
wildfulness,
wowow vilken brutta! 😻 du passar fantastiskt bra i den färgen 🙌🏽🌸
nouw.com/wildfulness
louisemellqvist
louisemellqvist,
Super fint 😊 <3
nouw.com/louisemellqvist
Sandra,
Ida,
Så snyggt håret blev 😃
onlyonewaytogo.blogg.se
lorissa lovebomb,
åh, jag har PMS nu och känner samma sak, min blogg ba: neeeh... välkommen tillbaka i alla fall. Håret är fantastiskt!
lorissalovebomb.com
hannabostedt
hannabostedt,
Så himla fint håret blev!! Du passar verkligen otroligt bra i det! Kram fina! <3
nouw.com/hannabostedt
malingrubb
malingrubb,
hallå! nu har du varit borta alldeses för länge. saknar dina inlägg!
nouw.com/malingrubb