Förändringar i sovrummet

Jag och Lars blev ju sambos igen i november någon gång, jag flyttade tillbaka till lägenheten vi bodde tillsammans i innan vi hade vårt break up. Förra gången vi bodde tillsammans (säger man ens så haha?) så flyttade jag ju in hos honom, den enda möbeln som var min var sängen i princip. Det blev aldrig riktigt som mitt hem, fast jag såklart kände mig som hemma.
Mycket har förändrats och så även här hemma, den senaste förändringen var faktiskt skrivbordet i sovrummet.

Innan så hade vi ett svart, simpelt, men ändå fint skrivbord. Men det finns ingen förvaring, det ser supertrist ut med bara en dator där. Och eftersom att jag hade förflyttat allt jag skapar med till soffbordet när jag skulle skapa, så insåg vi att det inte är hållbart att skapa utan något som helst utrymme, så vi bestämde oss för att införskaffa oss ett nytt skrivbord till mig, med mer yta och mer förvaring.

Sist och slutligen blev det såhär! Det piggade verkligen upp sovrummet samtidigt som det gav mig mer utrymme och mer förvaring, jag behöver inte längre klämma in alla pennor och målarfärger i en papperslåda. Fantastiskt!

Jag hade faktiskt ett likadant men bredare skrivbord när jag fortfarande bodde hemma hos min mamma, men i och med att jag flyttade över 60 mil hemifrån så kändes det inte värt att ta med, haha. Jag är verkligen så nöjd!

Gillar

Kommentarer

wildfulness
wildfulness,

Åh vad fint det blev! Så ljust och krispigt ✨

nouw.com/wildfulness
joywesterberg
joywesterberg,
Åh visst blev det! ✨🌿
nouw.com/joywesterberg