februari genom åren

Nu är sista februari här och jag tänkte göra en liten throwback och gå igenom februari genom åren. Åtminstone sen 2017!

2017

Jag fyllde tjugotre och det firade jag och Lars på Umeås bästa sushiställe som tydligen inte finns kvar. Veganska krämiga pastarätter och avokadostrumpor var tydligen en grej då också. Förutom mat och strumpor så skrev jag en uppsats i skolan om delfiner i fångenskap om jag inte minns helt fel.

2018

Jag fyllde tjugofyra och mina kompisar hade ordnat en överraskningsfest till mig. Så gulligt! Jag fick bland annat två par muminmuggar i födelsedagspresent och mitt intresse för växter hade dragit igång rejält och jag lärde mig att knyta egna amplar att hänga mina växter i. Vi var kattvakt åt världens gulligaste katter också. Så mysigt. <3

2019

Jag pluggade estetik och minns att jag tyckte att det var så himla svårt. Min mamma höll på att flyttpacka och jag hjälpte henne med det samtidigt som att jag tog vara på den sista tiden tillsammans med hennes katt som fick somna in ett kort tag därefter. Det var massor av snö men mot slutet av februari så kom vårtecken och jag njöt till fullo.

2020

Inledde med att fylla år som alla andra år, den här gången tjugosex. Jag var på den sista konserten innan pandemin kom och så piercade jag septum igen. Elin bjöd med mig på kattcafé så en dag hängde vi där och klappade massor av katter. På tal om katter så flyttade även Lykke hem till oss och det ångrar jag inte en sekund. Kolla så liten hon var!

2021

Och så årets februari. Jag inledde februari med att åka till Berghs nya lokaler för att fotografera mig och Nina inför praktikansökan. Jag fyllde tjugosju och hade flera sleepovers med Nina, vi hade praktikintervju och åt pannkaksbrunch. Det var iskallt i början på februari men idag var nog ändå årets första riktiga vårdag. Vi såg blommor och åt korv i solen.

Gillar

Kommentarer

stonefox
stonefox,

perfect messy bun hemma hos mig!!! så fin <3

sjukt också att vi gick från snöstorm till snödroppar på 28 dagar?

nouw.com/stonefox
norenemman
norenemman,

Men vilket bra inlägg! Superkul ju! Och koppen alltså, "ingen minns en fegis", jag behöver en sån ahahha

nouw.com/norenemman