Ett viktigt måndagscitat ❥

God morgon måndag! 🌙En ny vecka och nya äventyr, vilket jag tycker att är så himla härligt. Som jag nämnde förra måndagen så har jag en liten hatkärlek till måndagar, men just idag känns det riktigt bra faktiskt trots att det är tentavecka och mycket som måste göras, därför tänkte jag komma med en liten snäll måndagspåminnelse även denna måndag. Att kickstarta sin måndag med lite pepp sitter ju aldrig fel, eller hur?

Be proud of where you are

Be proud of where you are

Det här är någonting som jag måste bära med mig nästan hela tiden. Jag har så himla lätt att tappa bort mig i mina drömmar så att jag tror att jag står och stampar på samma ställe som jag gjort i flera år. Det är så viktigt att stanna upp och tänka efter i sådana stunder och se hur långt en faktiskt har tagit sig. Det må låta klyschigt, men ibland måste en även ta med sig dessa klyschor och påminna sig själv.

När jag hamnar i sådana tankebanor försöker jag komma på små saker som jag har gjort så försöker jag att tänka på alla små saker i livet som jag har klarat av. Allt ifrån att jag har tagit mig igenom sorg, ångest och ett destruktivt liv till skolarbeten, att jag har klarat av att hålla min växtdjungel vid liv trots dåliga dagar och allt däremellan. Dessutom att jag har klarat min första termin på högskola trots att min läkare sa till mig efter min utredning som 18 åring att jag nog aldrig kommer klara av att plugga på universitet. HA!
Jag tror verkligen att det är så himla viktigt att tänka i det stora hela och även här och nu, för att peppa sig själv till att orka fortsätta kämpa trots motvind eller vad det än kan vara. Att stanna upp och ge sig själv beröm för hur långt en tagit sig.

Hoppas ni får en himla härlig start på veckan, fina fina ni. 🌊❥

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Vilken fantastisk pepp vännen, precis vad man behöver såhär i början av veckan! <3 Du är så fantastisk på alla sätt och vis, kramar i massor och ha en sjudundrans härlig vecka nu (trots din tentavecka) 😉 <3
nouw.com/lillystromqvist
joywesterberg
joywesterberg,
Visst behövs det verkligen för att kickstarta veckan! ❤️ Du är också fantastisk Johanna! Kram och hoppas du också får en härlig vecka! 💖
nouw.com/joywesterberg
Angelica
Angelica,
Så bra & viktigt!
angelicawahlin.se
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, visst är det! ✨
nouw.com/joywesterberg
IP: 82.99.3.229