Ett evigt skrivande

Detta eviga tentaskrivandet tar aldrig slut, det är ju helt ärligt den enda nackdelen med hemtenta - en kan sitta i evigheter och plugga och det tar aldrig aldrig slut.

Idag har jag kämpat på som attans och det har ju minsann gått framåt, det blir något av detta ändå och skönt är ju det. Min plan är att bli klar redan ikväll för att kunna fixa med kompensationsuppgifter under morgondagen, det vore ju drömmen! 🌿

Har verkligen bott vid köksbordet hela dagen. Eller ja, jag har varvat mellan köksbordet och mitt skrivbord. Förflyttar mig hela tiden när inspirationen sinar!

Och så har jag varvat det hela med kattgos. Förmodligen den bästa stresslindringen just i dessa hemska tentatider. Vinny har ju blivit tokkär i mig, på den nivån att L knappt får lägga sig bredvid mig när vi ska sova. Knäppkatt!
Förutom det har jag halsat flertalet koppar kaffe för att orka ta mig igenom resten. Jag dricker i vanliga fall max 2 koppar per dag, vid det här laget har jag druckit mer än det dubbla, kaffeskakis? Svar ja. Sorry för en massa tentatjat, det är över snart, jag lovar!

Hoppas att ni har en bättre torsdag än mig! 💛

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
HEJJA DIG!!! Så mys med kattgos! 😃 <3
nouw.com/louiseelinore
joywesterberg
joywesterberg,
Det är verkligen så mysigt! 😍❤️
nouw.com/joywesterberg
Yasminegill
Yasminegill,
Vilken kämpe du är fina. Hejja dig hoppas du får njuta lite av helgen också
nouw.com/yasminegill
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina du! ❤️
nouw.com/joywesterberg