Ett år som orangehårig

Timehop är min bästa app när det kommer till minnen, mest för att jag till exempel annars aldrig hade kommit ihåg att det är nästan prick ett år sedan jag färgade mitt hår oranget från vitt eller andra grejer som en lätt glömmer bort. Tiden går och jag trodde aldrig att jag skulle dansa runt i den hårfärgen än idag. Visserligen är det en helt annan nyans jag har idag och det var ju den nyansen jag var ute efter när jag började färga!

Kan tillägga att det är en superkrånglig färg att ha, eller snarare, att få den var krånglig. Jag har haft ca tusen nyanser av oranget innan jag landade i den hårfärgen jag har nu. Tänkte dela med mig av dessa miljontals nyanser nu! 🍊

När jag färgade håret blev det eldoranget, inte vad jag egentligen ville ha men äsch, jag accepterade läget och tyckte det var rätt häftigt ändå. Och hallå, hur kort hår hade jag inte här då?? Gulligt.

Färgade det och tänkte att yes, nu har jag minsann prick den färg jag drömt om. Men efter inte alltför lång tid kom det knalliga tillbaka.

Färgade igen efter ett tag och här är det juli. Den här nyansen gillar jag ändå och det var väl här det började gå åt rätt håll!

September och jag började på högskola och fick en smärre livskris så jag klippte av mig mitt hår igen och jag vette tusan vad jag har för knasig nyans på håret här. Hundra olika!

Skaffade nya glasögon och tyckte att den här nyansen var härlig. Kan tänka mig att ha så igen, hur sjutton jag nu fick det så. Ingen vet.

Klippte lugg igen och färgade håret. Cool nyans, gillar!

Kallar detta för för-stressad-för-att-orka-färga-håret-nyans! Utväxten säger väl allt.

Typ samma nyans som när jag skaffade nya glasögon! Hur gjorde jag??

Fyllde tjugofem och mitt hår var minsann härligt!

Nu är vi här! Jag älskar den här färgen, jag trivs som bara den. Kanske för att min mamma hade prick den här hårfärgen som ung eller för att det bara känns så jag? Dessutom har mitt hår växt så mycket sen min livskris i september. Vilken hårresa! 🥕

Gillar

Kommentarer

malingrubb
malingrubb,
Jag älskar din hårfärg! Tycker att den passar dig så jäkla bra 😊
nouw.com/malingrubb
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad glad jag blir! Tack! ✨
nouw.com/joywesterberg
lifeofkile
lifeofkile,
Rådiggar det!!!
nouw.com/lifeofkile