En vattenläcka och en återvändo

Heeej! 💫 Hur mår ni? Minns ni mig? För det gör knappt ens jag själv, haha!
Himla längesen jag var här och skrev och ärligt talat finns det tusen anledningar till varför. Kanske allra mest för att jag har bott i plugg sen jag började plugga estetikprogrammet för att gå från att knappt ha någon läsvana alls till att läsa riktigt gamla filosofiska texter är inte en dans på rosor!

Förutom det så fick vi en vattenläcka i vår gamla lägenhet, men som jag nämnde när jag senast var här och skrev så fick vi ju en trea i huset mittemot, högst upp med balkong istället för längst ner utan balkong, vi fick i alla fall flytta in i den för snart två veckor sedan, alltså en månad tidigare än planerat.
Vattenläckan fick vi i början på oktober, så vi levde med en luftavfuktare under en månads tid. Konstant brus, isolerad i sovrummet - ni kan ju tänka er själva. Sömnbristen var total och måendet var inte på topp!

I vanlig ordning är jag så himla motiverad inför att komma tillbaka hit, nu när tiden finns och orken finns liksom. Jag måste sluta ställa så himla höga krav på mig själv jämt, men det är inte så enkelt som jag önskar, men det är dags att jobba på det helt enkelt! Det här året har det hänt så mycket på det personliga planet, så galet häftigt att se en såpass stor personlig utveckling hörni, så detta borde inte vara en match.

Imorgon är det även ett nytt kapitel som väntar i mitt och L's liv, vi ska nämligen få tillökning i familjen, men mer om det kommer kan jag lova. Jag kan knappt bärga mig. (Inget barn på g kan jag ju avslöja i alla fall!)

Jag ville väl mest säga hej och säga att jag lever, uppdatera om mitt liv som bara flugit iväg under dessa månader av frånvaro. Bara det att jag redan är inne på tredje delkursen av fyra på min första termin på estetikprogrammet. Tiden går.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Fina Joy 😍 Skulle aldrig kunna glömma dig 💕 Har saknat dig så - även fast jag haft span på Insta emellanåt 😘 Tillökning till familjen säger du?! STORT grattis 💖 Och så roligt att höra att det går framåt för dig på estetikprogrammet, det förtjänar du bannemig efter allt slit ❤️ KRAM
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Fina fina du! Detsamma! 💕 Jaa, inte i form av barn dock, inte än i alla fall! 🙈 Blir så glad av dina himla fina ord. Och av dig! Kram finaste Janie! 💕
nouw.com/joywesterberg
lifeofkile
lifeofkile,
Åhh saknat dig ju!!! <3
nouw.com/lifeofkile
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, blir så glad! ❤️
nouw.com/joywesterberg
marietheresel
marietheresel,
Åh som jag saknat dig din fining! Underbart att du är tillbaka och blir så glad av alla härliga nyheter ❤️
nouw.com/marietheresel
joywesterberg
joywesterberg,
Ååh, finaste du! Blir så glad av din fina kommentar! ❤️
nouw.com/joywesterberg