En torsdag när solen lyste in i lägenheten

Idag har vädret skiftat som bara den. Från solsken till mulet och snö och åter till solsken igen, blir så förvirrad. Men det har inte gjort mig speciellt mycket då jag har varit tvungen att sitta inomhus i princip hela dagen ändå. Den där rackarns reklamkampanjen som ska fixas klart.

Pippi passade på att sola sig imorse, hur kan man ens vara så söt??

Gullis.

Har suttit här prick hela dagen och ändå inte kommit någon vart. Jag skyller på huvudvärken som hälsar på på grund av medicinen. Livet blir bättre. Sladdröran vid mitt skrivbord ger mig lite extra huvudvärk, usch. Så går det när en måste koppla in hundra saker i datorn.

Pippi och Vinny solade i sängen när eftermiddagssolen lyste in i sovrummet. Hur sjutton kan jag ha så gulliga katter? Gråter lite.

Har gått runt och kollat på mina växter, sånt som man gör ibland liksom. Det är det mina pauser består av just nu, speciellt att kika till alla odlingar. Blir alldeles glad i själen av de små liven. 🌱

Sen gav jag upp för idag, huvudvärken vann till slut. Sänghäng med Pippi, det botar all smärta i världen.

Vilket kattigt inlägg, ni kan kalla mig crazy cat- & plantlady. 🌻

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Hihi åhhh alltså fantastiska djur ❤️❤️ Polly roar sig faktiskt i skrivande stund med att sola sig genom balkong-fönstret hihi ❤️ Håller verkligen tummarna för att du slipper den dumma huvudvärken idag ❤️
nouw.com/happym
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Men vilka sötnosar du har.
nouw.com/jossustravelpics