En throwback till 2005

Hej hallå fina ni! 🌿

För ett tag sedan hittade jag en cd-skiva proppfull med bilder från bland annat tjugohundrafem. Det är 14 år sedan vilket ju är heeeelt galet! Då var jag 11 år gammal, hade precis fått en webcam och kunde äntligen ta selfies till min lunarstorm. Ni anar inte hur mycket jag fnissade när jag fann den här mappen och därför tänkte jag dela med mig av mina bästa selfies från den tiden!

Ni ser ju kvalitén, riktigt fantastisk måste jag ju säga! Tekniken har ju utvecklats så att säga, haha. En standard pose var att alltid kolla någon annanstans och en slängpuss-pose, himla vackert.

Ja, ni ser ju! Dessa poser var ju ett säkert kort jag alltid körde på. Jag lekte för fullt med inställningarna på webcamen, det var ju så häftigt!

Här var jag något äldre, det här måste ju ha varit 2006 ändå. Jag hade klippt av mig mitt superlånga hår och fortsatte med mina fantastiska kamerainställningar och poser. Älskar det verkligen!

Jag skrek rakt ut när jag fann dessa bilder, vilken stjärna jag var! Mina poser blev värre och värre vill jag lova. 🌟

Det finns tusen bilder till men från andra årtal, hojta om ni vill se fler throwbacks! Själv älskar jag att kika tillbaka på gamla bilder och fnissa lite, det är ju så himla kul att se hur precis allting har utvecklats sen förr. Tiden går minsann!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Haha åhhh gud så himla roligt att få ta del av det här 😂😍❤️
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Hahah åh, vad kul att du tyckte det!! ❤️
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahhaa, nämen guuuu vilket kul inlägg! TACK för att du delar med dig vännen!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Haha åh, vad glad jag blir! Kul att du gillade det! KRAM 💞
nouw.com/joywesterberg
IP: 82.99.3.229