En throwback till 2005

Hej hallĂ„ fina ni! 🌿

För ett tag sedan hittade jag en cd-skiva proppfull med bilder frÄn bland annat tjugohundrafem. Det Àr 14 Är sedan vilket ju Àr heeeelt galet! DÄ var jag 11 Är gammal, hade precis fÄtt en webcam och kunde Àntligen ta selfies till min lunarstorm. Ni anar inte hur mycket jag fnissade nÀr jag fann den hÀr mappen och dÀrför tÀnkte jag dela med mig av mina bÀsta selfies frÄn den tiden!

Ni ser ju kvalitén, riktigt fantastisk mÄste jag ju sÀga! Tekniken har ju utvecklats sÄ att sÀga, haha. En standard pose var att alltid kolla nÄgon annanstans och en slÀngpuss-pose, himla vackert.

Ja, ni ser ju! Dessa poser var ju ett sÀkert kort jag alltid körde pÄ. Jag lekte för fullt med instÀllningarna pÄ webcamen, det var ju sÄ hÀftigt!

HĂ€r var jag nĂ„got Ă€ldre, det hĂ€r mĂ„ste ju ha varit 2006 Ă€ndĂ„. Jag hade klippt av mig mitt superlĂ„nga hĂ„r och fortsatte med mina fantastiska kamerainstĂ€llningar och poser. Älskar det verkligen!

Jag skrek rakt ut nĂ€r jag fann dessa bilder, vilken stjĂ€rna jag var! Mina poser blev vĂ€rre och vĂ€rre vill jag lova. 🌟

Det finns tusen bilder till men frÄn andra Ärtal, hojta om ni vill se fler throwbacks! SjÀlv Àlskar jag att kika tillbaka pÄ gamla bilder och fnissa lite, det Àr ju sÄ himla kul att se hur precis allting har utvecklats sen förr. Tiden gÄr minsann!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Haha Ă„hhh gud sĂ„ himla roligt att fĂ„ ta del av det hĂ€r đŸ˜‚đŸ˜â€ïž
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Hahah Ă„h, vad kul att du tyckte det!! ❀
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahhaa, nÀmen guuuu vilket kul inlÀgg! TACK för att du delar med dig vÀnnen!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Haha Ă„h, vad glad jag blir! Kul att du gillade det! KRAM 💞
nouw.com/joywesterberg