En summering av helgen

Hej fina ni! 🌻
Helgen börjar lida mot sitt slut, urtrist om ni frågar mig! Jag skulle mer än gärna ha en längre helg, är otroligt omotiverad inför en ny vecka, men vad ska man göra liksom! Jag tror det beror på att jag har haft en så otroligt lugn och mysig helg, har knappt rört mig utanför dörren, haha.

Igår kikade Jolina och Amanda förbi hos oss, vi drack kaffe, åt popcorn och spelade tv-spel, eller ja, det var väl mest jag som spelade och fick råd från dom, men det var hur mysigt som helst. En perfekt lördagkväll liksom.
Idag har jag fortsatt spela tv-spel, har fastnat i det helt och hållet (säkert därför jag är så opepp på att en ny vecka drar igång snart) men mest för att jag kände mig rätt krasslig imorse så har inte haft något annat val än att bo i soffan.

Förutom att jag bott framför tvn i princip hela helgen så har jag knutit amplar, vilket verkligen har behövts för våra fönsterbräden är så himla fulla nu, så det blir liksom dags att hänga upp växter lite här och var. Det är så himla kul att knyta amplar själv, men mer om det i ett enskilt inlägg i veckan!

Mitt i allt tv-spelande fick jag sån lust att laga linsgryta, ni vet världens sug från ingenstans. Lars var på den idén så jag körde. Det är så himla bra, billigt och det blir mycket, bra när man behöver fylla veckans matlådor med någonting! Den blev så himla krämig och god, mums.

Vad har ni hittat på i helgen? 💕

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
ska också göra egna amplar. kan tipsa om att det finns jättefina billiga träpärlor på flying tiger om man vill blanda in det.
nouw.com/louiseanderssons
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad kul! Tusen tack för tipset, ska kika förbi där i veckan. Har letat som en galning efter träpärlor som ska passa till amplarna. 😻
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Låter lagom med en kväll med popcorn och tv-spel 😊 Roligt med egna amplar, du får gärna komma med tips på hur man gör egna (lätta då, för jag är otroligt dålig på handarbete, hah) 💕 Kram vackra 💕
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Det var verkligen supermysigt! Åh, det ska absolut bli. Tänkte göra ett inlägg lite mer ingående om hur en gör egna amplar! Det är verkligen superenkelt. Kram finaste du! 💕
nouw.com/joywesterberg
Fotograf_AvaAurora
Fotograf_AvaAurora,
Åh den linsgrytan såg god ut 👍😋har du något bra recept att dela med dig av? 😃
nouw.com/fotograf_avaaurora
joywesterberg
joywesterberg,
Den var verkligen super! Receptet kommer upp här imorgon 😍😋
nouw.com/joywesterberg