En plötslig livskris

Ännu en dag fylld med tentaplugg och förutom det har jag de senaste dagarna fått någon plötslig livskris av något underligt slag. Ni vet när en börjar tveka på allt i ens liv? Ja, lite så har det varit. En kombination av PMS, vintermörker och hemtenta är inte att rekommendera. Under varje hemtenta ifrågasätter jag min egen kompetens, vad jag ska med detta till i framtiden och blir min värsta fiende. Kanske beror på att jag oftast har PMS under dessa perioder hehe!!

Matilda kom hit idag och vi kämpade oss igenom en hel del vilket var så himla härligt. Det bästa som finns är att bolla idéer och tankar kring hemtentan. Vi käkade lunch och snackade massor, så mys! Det behövs verkligen när livskrisen kommer och knackar på.

Solen lyste in så härligt under både för- och eftermiddagen. Åh, som jag älskar vår lägenhet. Den är så magisk under de få soltimmar som vintern bjuder på! 🌞

Nu ska jag kämpa på med tentan och försöka komma någon vart, äta middag och påminna mig själv om att jag inte alls är så kass som hjärnspökena försöker intala mig att jag är. Livskrisen går över.

Gillar

Kommentarer