En plats för inspiration

God morgon lördag! Just nu är jag i en period då inspirationen bara flödar, men det är inte alltid riktigt så för mig. Eller det har åtminstone inte alltid varit så. För mig är det så himla himla viktigt med en plats i hemmet där inspirationen kan få födas, där jag ska kunna trivas och där all min kreativitet ska få utlopp. Där jag ska kunna skriva, måla, redigera bilder, få inspiration till blogg och hemtentor - där jag kan finna någon typ av lugn.

Min skrivbordshörna här hemma är verkligen en sådan plats! Här finns alla färger jag tycker om, växter och allt annat däremellan som inspirerar mig.

Just nu har hyllorna ovanför fått agera bokhylla vilket jag inte riktigt gillar, det blir helt enkelt alldeles för rörigt för min smak, men tills vi har införskaffat oss en bokhylla som passar oss i smaken så får det helt enkelt vara så ändå!

Jag älskar gamla burkar, här är en som jag fick någon gång som liten och som fortfarande hänger med där jag samlar alla mina tuschpennor och sånt som det inte är så noga med. Den är ju rackarns fin, men den bör rensas!

Och min favoritlampa hallå! Mina favoritfärger är gult och rosa och kombinationen av båda är helt magiska. Allra helst pastellrosa och senapsgul.

Det finns så mycket som jag älskar med den här platsen. Alla växter som är runtom, det är vitt och ljust - vilket nästan är ett måste för min del.

Har ni någon plats i hemmet som inspirerar er extra mycket? ✨

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Nja jag har ingen plats riktigt. Men däremot så skulle jag vilja att min skrivbordshörna blev mer inspirerad! Jag jobbar verkligen på den 😍🌟
nouw.com/malinlinneaa
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, hoppas du får till det som du vill ha det! 😍✨
nouw.com/joywesterberg
aliceemericsson
aliceemericsson,
Sv: Men åhh, vad roligt att du också gör det, älskar bullet journaling, hihi! Kram!
nouw.com/aliceemericsson