En outfit och en utmattning

Hej hallå mina favoriter! ❥
Jag vill börja med att be så mycket om ursäkt för att jag inte har svarat på kommentarer nästan alls den senaste veckan, det är inte för att jag inte vill eller bryr mig, för jag läser precis allt ni skriver till mig. Den enda trista anledningen är att jag är totalt utmattad och har haft så mycket plugg runtom. Både en omtenta och en logotyp som skulle formges. Nu är det bara omtentan kvar och den ska in imorgon, sen är jag förhoppningsvis på banan igen. Men jag mår inte helt 100 just nu och det vill jag heller inte sticka under stolen med. Så nu vet ni, jag ignorerar er alltså inte!

Torsdagen till ära så strosar jag istället runt i en klänning här hemma och försöker få ordning på all röra kring pluggandet, för även om omtentan ska skrivas så kommer det ske förändringar i mitt pluggande också, men jag tänkte gå lite mer in på det sen när allting är 100% klart.

Hoppas ni får en himla fin torsdag hörni! 🌿

#nouwoutfit #ootd #outfitoftheday

Gillar

Kommentarer

Dixi Wonderland
Dixi Wonderland,
Men hallå! Hur fin är du inte? 😃 Tråkigt att du inte har mått på toppen men jag hoppas att du mår bättre snart och jag ÄLSKAR fina monstreror <3
dixiwonderland.com/
throughnatslens
throughnatslens,
Äsch vi överlever! Kämpa kämpa! Hoppas tentan gick bra! 💪🏽💪🏽✨
nouw.com/throughnatslens
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229