En ny header och headers genom tiden

För ett gäng dagar sedan fixade jag en ny header. Jag tröttnar ju så lätt och finns det någonting min själ mår lite extra bra av så är det förändringar. Nytt och fräscht är lite av en fin grej här! När jag satt och fixade med den kom jag och tänka på alla möjliga knasiga headers som jag har haft genom åren som jag faktiskt har bloggat. Fram med skämskudden för nu kikar vi!

2010. En sextonårig Joy som hade kanske världens mörkaste blogg där all ångest fick utrymme. Headern får tala för sig själv, haha.

Sommaren 2010 bytte jag blogg som hundra gånger tidigare. Döpte min blogg efter Moto Boys låt Early grave som var min favoritlåt då. På den tiden hade jag rätt kasst självförtroende så bilden spegelvändes och vändes dessutom upp och ner.

Någon månad senare såg min header ut såhär tydligen. Jag tror jag ville uttrycka mig så mycket som möjligt i headern, vet inte riktigt vad jag tycker om det, haha. Djup sjuttonåring. Okej, vi går över till de värsta. Alltså jag menar de värsta!

Hjälp. Jag fick en smärre livskris misstänker jag och började älska tigrar, galaxy, himlar och fåglar. Effekter skulle det minsann vara. Gillar även hur min stil förändrades tvärt, från klänningar, rött läppstift och svart hår till stora jackor och mössor. Som sagt, en smärre livskris! Sen är det ett himla stort glapp och jag hittar inga headers som jag haft mellan 2013 och 2018. Jaja! Vi går vidare!

2018 och jag började blogga på den här bloggen efter cirkus 4 års uppehåll! Så himla kul.

I somras ville jag ha en ny header eftersom jag ju hade färgat håret. Den försvann dock snabbt.

Sen bytte jag till den här som fick vara kvar ett tag. Helt okej ändå!

Och nu är vi här. Tiden går och en utvecklar sitt skapande, tack och lov. Om 10 år kanske jag blickar tillbaka och undrar varför i hela friden jag gjorde som jag gjorde nu. Men det tar vi då! ❥

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Verkligen ett superroligt inlägg att få ta del av! Underbart med tillbakablick på det här sättet! Jag själv har inte haft så många headers ännu 😉 ÄLskar din nya header, så galet fin är du. Kram vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad glad jag blir att du tycker det fina du! Tusen tack vännen! Kram 💞
nouw.com/joywesterberg
amandasjocron
amandasjocron,
Va roligt att se hur din stil har ändrats! Älskar hur din header blev, du ser så proffisionell ut, haha!<3
nouw.com/amandasjocron
joywesterberg
joywesterberg,
Men åh, blir ju så glad! TACK 💞
nouw.com/joywesterberg