En mysigare dag

God kvĂ€ll fina ni! 🌿

Torsdagen börjar lida mot sitt slut och hÀr sitter jag och pluggar som bara den, hehe. Jag tror nog att jag knappt har gjort annat idag för att vara helt Àrlig. Men det Àr ju sÄ kul nÀr en Àr motiverad och tycker att det Àr bÄde intressant och kul!
Jag har alltid Àlskat att organisera upp mina anteckningar, för under förelÀsningar Àr mina anteckningar mest en enda röra som det ju lÀtt blir. DÀrför brukar jag oftast sÀtta mig ner för att organisera det jag skrivit för att fÄ en större förstÄelse för vad det handlar om, men ocksÄ för att ha det i framtiden, speciellt nÀr tentan kommer och knackar pÄ.

Att plugga i sĂ€ngen nĂ€r mensvĂ€rken Ă€r som vĂ€rst Ă€r himla bra. Ännu bĂ€ttre med katter i fotĂ€ndan vill jag lova!

SÄ idag har jag bÄde lÀst ikapp och organiserat anteckningar sÄ att jag lÀttare ska kunna svara pÄ seminariefrÄgorna inför morgondagens seminarium. Jag har en tendens att kÀnna Ängest inför seminarium och det gör jag Àven ikvÀll. Jag vet inte, men jag gillar inte riktigt det alls.

Det bÀsta pÄ hela dagen har ju varit kattgos. NÀr Àr det inte höjdpunkten? Vinny Àr pÄ riktigt den mest kÀrleksfulla katt jag nÄgonsin mött, blir helt tÄrögd varje gÄng jag tÀnker pÄ det. Ni ser ju, han lÀgger sig och kramar om min arm. Ibland kÀnns det som att katterna alltid varit hos oss.

Hoppas eran dag har varit himla hĂ€rlig, det har min nog Ă€ndĂ„ varit trots mensvĂ€rk och evigt plugg, men sĂ„nt Ă€r ju livet trots allt. ❄

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh lĂ„ter verkligen som ultimata myset <3 SĂ„Ă„Ă„Ă„ mysigt med djurmys <3
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Jaaa, finns ju ingenting bĂ€ttre hihi! Djurmys Ă€r svĂ„rslaget. 😍
nouw.com/joywesterberg
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
AlltsÄ finns det nÄgot bÀttre en att mysa med djur? Varmt, fluffigt och hur underbart nÀr de typ spinner??? Love it!! Kram fina<3
nouw.com/mathiildaeklund