En måndagspåminnelse

God morgon måndag! 🌙
Äntligen en ny vecka, jag känner att en nystart är på tiden. Solen skiner och det ger ju så himla mycket fin energi, en magisk start på veckan helt enkelt. Hoppas så att den fortsätter vara framme, för jag behöver få all energi i världen just nu.
För att kickstarta veckan så vill jag bara dela med mig av en liten påminnelse.

My weight does not define me

I så många år har jag haft en skev bild av mig själv och framför allt en skev relation till mat som har gjort mig helt manisk. Allting har kretsat kring hur jag ser ut, vad jag äter och vad jag inte äter. Och det har låst mig, sen jag var ett barn. Det är först nu, när jag blivit vuxen som jag kommit till den punkten där jag inte längre orkar låta det styra mig. Det är först nu jag förstått att min vikt inte gör mig till den jag är som person, vilket jag tidigare trott.

Men att jag i så många år har fokuserat på min vikt, hur jag ser ut och vad jag klär mig i har tagit så mycket på min energi. Jag har förlorat så mycket för att samhället och människor runtom mig har satt ett ideal på hur en bör se ut och jag orkar inte lyssna på dessa normer något mer. Vi alla är så himla fantastiska, hur vi än ser ut. Vad folk än säger om oss. Jag är så trött på att min vikt ska definiera vem jag är för okända personer, för den definierar inte mig. Alls. Och ingen annan heller. För alla är vi lika värda. ❥

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh men bästa du, så himla fint ❤️❤️❤️
nouw.com/happym
lifeofkile
lifeofkile,
Precis så <3
nouw.com/lifeofkile