En månad med siames

Det har gått lite över en månad sedan vi adopterade Pippi och Vinny, vilket känns som så kort tid i och med att det känns som att dom alltid har bott här hos oss.
Vi var ju så himla fokuserade på att skaffa just siames och/eller oriental, dels för att jag är uppväxt med den rasen och sen för att det är världens mest fantastiska ras om ni frågar mig.
Jag har på fullaste allvar aldrig varit med om så rackarns kärleksfulla katter som dom är och det är ju helt fantastiskt, världens bästa medicin för själen.

De första dagarna gömde dom sig mest hela tiden och vi lät dom givetvis göra det, det är ju så himla läskigt att komma till en sprillans ny plats med helt okända människor. Siameser och orientaler är ju trots allt rätt så känsliga individer så en flytt kan ju bli extra jobbig, men dom skötte det så himla bra och dom gjorde sig hemmastadda så himla snabbt trots det!

Pippi kom ju in i det himla snabbt, det tog bara två dagar och sen var hon som hemma. Vinny tog sin lilla tid, hans trygghet var Pippi och tydde sig mest till henne också. Han var väldigt väldigt försiktig de två första veckorna.

En kväll kom Vinny helt plötsligt upp i mitt knä och var så himla gosig och ingen var lyckligare än jag. Jag började på riktigt gråta när han kom upp till mig och la sig där. Ahh, vilket ögonblick va! Ren kärlek! ✨

Sen dess har Vinny bara blivit mer och mer kärleksfull, ni ska bara se! Som jag nämnde har jag aldrig varit med om en så kärleksfull katt som honom. Och Pippi såklart, hon är så magisk hon med. Båda två är ljuset i mitt liv och jag ångrar inte en sekund att vi adopterade dom. 💖

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Kärleken till katterna är ibland helt obeskrivlig ❤️ Så glad att du fann din Vinny och Pippi (speciellt eftersom jag får komma in och kika på så fina missar förstås)! Ta hand om dig & klappa katterna från mig 💕
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Jag håller verkligen med - gränslös kärlek! Ska klappa dom i massor från dig fina. Kram! 💕
nouw.com/joywesterberg
Ida,
Men åh så gosigt <3 Önskar jag tålde katter!!
onlyonewaytogo.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Verkligen supergosigt! ❤️ Åh, jag förstår det!
nouw.com/joywesterberg