En liten växtlista

Hej hallå fina, jag ber ursäkt för gårdagens frånvaro men var så stressad inför inlämningsuppgiften så att hela kroppen blev slut efteråt. Så kan det gå! Men jag vill tacka för alla gratulationer, ni är ju för fina. Blir helt tårögd.

Tänkte att vi kör på en liten växtlista som jag hittade för skojs skull! 🌿

Dessa gröna växter finns hos mig just nu: Om jag ska rabbla upp allihop så kommer det ta hela dagen och lite till, hihi. Men här är ju jag och näääästan allihop!

Mitt bästa odlingstips: Oj, är inte en hejare på odling än hehe! Däremot har jag ju odlat palettisar och andra sorters kärnor. Jag väntar på att svara på detta tills jag har börjat odla själv, hihi!

På min balkong vill jag odla: Massor! Jag vill odla tomater, sallad, gurka och allt däremellan. Dessutom ska jag ju odla en massa palettisar tänkte jag som ska få bo på balkongen i sommar. Det ska minsann bli en enda djungel!

Så ofta köper jag växter: Inte lika ofta som förr, nu äger jag ju det mesta och dessutom är det vinter. För ett år sedan köpte jag flera växter i veckan, hehe. Det var så kul dock!

Den fulaste blomman/växten jag vet: Finns det ens någon ful? Är inget stort fan av Air plants, så det är väl det isåfall. Men alla är ju vackra på sina egna vis. Vilken klyscha va!

Så inreder jag med växter: Jag har växter lite överallt. Mina fönsterbräden är fullproppade och det får inte plats en endaste till på dom. Sen använder jag mig av amplar som jag knyter själv för att hänga upp växter, jag använder piedestaler och har så mycket växter på hyllor. Det gillar jag minsann! Att fylla hörn med växter är magiskt. Det gör så mycket för hemmet!

Så mycket tid lägger jag på odling: Just odling, noll just nu. Växter, massor. Tycker det är så himla roligt att fixa med alla växter här hemma. Ja, jag måste ju erkänna att jag är en sån som går runt och pratar med mina växter som om de vore mina bebisar. Det är sant!

En blomma/växt som alltid går i present: Sticklingar! Det är en superrolig present, dessutom något som håller längre och som man får se växa från liten till stor. Jag gav till exempel mina systersöner varsin stickling med tillhörande kruka och jord i julklapp, det var en succé vill jag lova!

Så får jag mina växter att överleva: Det är en konst att hålla alla vid liv. Men jag vattnar minst en gång i veckan nu på vintern. Går och känner i krukan om dom behöver vatten. Att lyfta på krukan är ett tips även, att lära sig hur dom känns när dom behöver vatten gör allting så mycket enklare. Sen kör jag på luftfuktare nu på vintern eftersom satt luften är så torr. Jag sprayar mina växter, duschar dom och ger dom näring. Nu på vintern ger jag max en gång i månaden, på sommaren lite oftare.

❥ LÄSTIPS: Konsten att få växter att överleva

Nu ska jag hoppa in i badrummet för att göra mig i ordning, idag ska vi nämligen hälsa på min mamma. Ser verkligen framemot det. Hoppas ni får en alldeles magisk lördag hörni. 🌿

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vi finns här kvar och skolan är såklart prio, så vi försvinner inte!! Viktigt att du tänker på dig och ditt bästa, och frånvarande är man ibland ❤️ Himla mysig lista!!
nouw.com/emmaengstrom
joywesterberg
joywesterberg,
Åh fina du, tack för den fina påminnelsen! ❣️Kram!
nouw.com/joywesterberg
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så roligt att få läsa vännen, även jag vill odla sallad, kryddor och lite smått och gott ute på verandan i sommar - det är verkligen något speciellt! 😃 Hoppas du får en fin lördag! Och du, det är okej att känna det man känner! <3 Kram finisen!
nouw.com/lillymihlte
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad kul att du tycker det fina! Jaaa åh, att odla är ju så himla härligt. Att kunna plocka grönsaker från sin egna balkong/veranda är ju alldeles magiskt. Hoppas du har haft en fin helg vännen. Kram! 💞
nouw.com/joywesterberg
matildatakkula
matildatakkula,
Hoppas du får en underbar lördag! Kram<33
nouw.com/matildatakkula
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, detsamma! Kram 💞
nouw.com/joywesterberg
feliciah
feliciah,
Underbar lista 🙌🏻😍 Så otroligt vacker är du bland dina fina växter Joy 💖 Hoppas du får en fantastisk lördag, Kram!
nouw.com/feliciah
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tusen tack finaste Felicia. Blir så glad! 💞Kram!!
nouw.com/joywesterberg
celinelundqvists
celinelundqvists,
Omg vilken oas! Önskar att jag hade nog gröna fingrar för det där antalet växter!
nouw.com/celinelundqvists
joywesterberg
joywesterberg,
Haha åh, det är kul så länge ohyra håller sig borta! 🌿
nouw.com/joywesterberg
amandalarssons
amandalarssons,
men wow!! 😍 så grym du är! Jag är så dålig på att hålla växter vid liv 😂
nouw.com/amandalarssons
joywesterberg
joywesterberg,
Haha åh, det var jag med förr. Sååå dålig. 😅💞
nouw.com/joywesterberg
happyM
happyM,
Asså huuur drömmigt ser det inte ut med alla växter!! Wow blir så imponerad varje gång du visar dina fina samlingar ❤️ Håller tummarna för inlämningsuppgiften fina du ❤️
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Men åh, vad glad jag blir! 💞Tusen tusen tack!! 💖
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Så himla mysig lista!! TACK vännen <33
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad kul att du tycker det fina!! 💞
nouw.com/joywesterberg
coconuttie
coconuttie,
Åå her var det såå mye fine planter! Takk for et flott innlegg 😃
nouw.com/coconuttie
joywesterberg
joywesterberg,
Vad kul att du tycker det, blir så glad! 💚
nouw.com/joywesterberg
Ida,
Åh vad heter den där växten som har prickiga blad? Så fin!!!
onlyonewaytogo.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Svinöra heter den, eller Begonia Lucerna är dens riktiga namn! ❤️
nouw.com/joywesterberg