En liten vårlista

Hej finisar! 🌻
Det är måndag igen, det vill säga en ny vecka och inget mindre än påskveckan! Ser så himla mycket fram emot en långhelg efter dagens stress. Idag har solen varit framme och med det har jag fått så så så mycket vårkänslor. Vad passar inte bättre än en liten vårlista då? Det är ju trots allt min favoritårstid!

Har våren börjat som du tänkt dig?
Nej, inte alls faktiskt. Våren började med att jag kraschade och blev sjukskriven. Jag hoppade av estetikprogrammet och påbörjade annat istället. Men spontanitet och sånt är ju fint ändå.

Hur såg ditt liv ut förra våren?
Jag pluggade på dagarna och jobbade på kvällarna och flyttpackade om nätterna. L fick jobb i Stockholm och flyttlasset begav sig ner hit från Umeå i slutet på maj. Dagen innan hade vi skolavslutning och jag blev äntligen klar med min högskolebehörighet. En magisk vår på många sätt måste jag säga.

Hur hoppas du att våren blir i år?
Jag hoppas den blir fin trots att det inte började som jag hade tänkt mig och trots att en sjukskrivning kom. Jag hoppas att jag kan sitta på vår lummiga balkong i vårsolen, gå mysiga kvällspromenader och sånt fint en gör på våren.

Hur hoppas du att ditt liv ser ut nästa år?
Jag hoppas att jag pluggar någonting som jag brinner för och trivs med, att jag mår bättre än vad jag gör just nu och att jag kommit i balans med allting. Äsch, jag vet inte! Hoppas på en fin vår 2020. 🌷

Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Kjolar och klänningar! Och vårjackan då, men det är väl en självklarhet.

Hur förändras musiken du lyssnar på under våren?
Oftast lyssnar jag nog på lite gladare musik. Jag är ju en riktig periodare, på våren och sommaren lyssnar jag på en typ av musik. På hösten och vintern någonting annat. Arctic monkeys, Håkan Hellström, The Beatles osv lyssnar jag ofta på när det är vår!

Har du några särskilda vårprojekt på G?
Odlingar i mängder! Och de eviga arbetsproverna, haha. Ingenting annat utöver det faktiskt, men det räcker gott och väl ändå.

Vad önskar du dig i vår?
Sol, värme, en lummig balkong och växter som frodas. Det gör mig så rackarns glad!

Föredrar du våren eller hösten?
Våren, alla dagar i veckan. Hösten är mysig när den precis kommit, sen blir den mest plågsam. Våren kommer med glädje.

Vem/vad är din vårförälskelse?
Åh, kan ni gissa? L såklart! Om det är ett ting så är det nog alla magiska vårtecken, det gör mig alldeles pirrig i kroppen.

Tre saker som stoppar vårkänslorna?
Snö, minusgrader och oväder. Låt det förbli fint väder, snälla!

Har du redan några sommarplaner?
Ja, vi ska iväg på bröllop. L fyller år samma dag. Jag är så sugen på att dra iväg på någon weekend, tror och hoppas att L också är det. Annars så är planen att plugga och leva på balkongen. Livet hörni!

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Hoppas du får en toppen påsk!! <3
nouw.com/matildatakkula
linndossing
linndossing,
Åh vilken fantastisk lista! Förra året var ju helt magisk, hoppas denna våren också blir det! Kram
nouw.com/linndossing
Myslivet
Myslivet,
Rolig lista:)
nouw.com/myslivet
happyM
happyM,
Åh ellerhur, såå mysigt med långhelg ❤️ Hihi vårjackan, det är ett bra vårtecken det! ❤️
nouw.com/happym
linnearosengren
linnearosengren,
Oj vad jag känner igen mig i årstidsmusiken haha. Har verkligen artister som jag dammar av på våren och sen låser in helt på sommaren osvosv. Och våren är verkligen så härlig <3
nouw.com/linnearosengren
emmawanni
emmawanni,
Mysiga planer du hade för våren och kommande vår😊 Och vårjacka är ett säkert kort att våren är här🌻
nouw.com/emmawanni
celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag hoppas verkligen också att din vår blir fin <3
nouw.com/celinelundqvists
janielindahl
janielindahl,
Lummig, bara ordet får lycka att växa i bröstet ❤️🌿 Tvivlar inte en sekund på att du kommer få spendera tid på din lummiga balkong. Åh, att ni har bröllop att se fram emot, så mysigt! Det har vi med; också på min mans födelsedag! Vilket sammanträffande 😘 Hoppas din vår ska bli allt du önskar trots den något trista starten med ditt mående Joy. Du är alltid värd det bästa, glöm aldrig det ❤️ STOR kram!
nouw.com/janielindahl
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Verkligen undebart att vi börjar nära oss påsken nu, älskar påsken fast jag oftast inte gör så mycket mer än äta gott. Låter som att du har helt fantastiska planer för sommaren redan! Massa kramar vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså - HUR mysig?? Jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att du får den våren du önskar dig trots allt! Skickar dig världens alla kramar <3
nouw.com/matildaberlin