En liten uppdatering om hur jag mår just nu

Hej hej hallå kompisar!
Ni vet ju säkert redan att mitt liv har varit en enda röra det senaste, tänkte bara göra en liten update för det börjar nog gå åt rätt håll igen. Eller ja, jag hoppas verkligen det.
Nu har det gått nästan tre veckor sedan jag började äta min medicin och innan det var ju mitt liv totalt upp och ner. Just nu mår jag bättre, mycket bättre än för tre veckor sedan, men jag har inte den blekaste om det har med medicineringen att göra eller om jag är på väg uppåt igen. Biverkningarna har försvunnit och det är så himla skönt, jag hade ju så ont i huvudet och fick absolut noll gjort vilket ledde till ännu mer stress, men just nu känner jag mig ovanligt lugn.

Jag tror att ledighet, det magiska vårvädret och medicineringen i kombination har fått mig att hamna i någon fas där jag känner att allting är helt okej igen. Jag försöker att göra saker som jag vet att jag mår bra av, fix på balkongen (balkongmöblerna kommer på fredag, iiih), omplantering av växter, jag illustrerar och jag pluggar lite om vartannat. Någonstans vet jag att bara jag kliver upp på morgonen och gör saker som får mig att må bra fastän jag inte riktigt har lust, så gynnar det sig i längden. Nu är det väl ändå min tur att få någon form av balans va! 🌻

Gillar

Kommentarer

okergul
okergul,
Så bra du har det bedre, håper virkelig det holder seg! 💛 Klem
nouw.com/okergul
Maria,
Så skönt att du mår bättre, som du skriver så är det nog fler faktorer än bara medicinen som gör att du mår bättre, även fast den förhoppningsvis hjälper dig en lång bit på vägen så mår man bättre av av andra positiva saker i livet också. Vad roligt med nya balkongmöbler 😊 ska bli kul att se dom sen.
iamiamarias.blogg.se