en liten recap

Hej kompisar! Nu har det gått ett tag sen jag skrev här sist. Mitt liv har varit en enda berg- och dalbana och mycket har hänt. Jag har ju skrivit lite om att vår oriental Pippi blev sjuk i augusti och att vi inte visste hur länge hon skulle få finnas med oss. Förra torsdagen fick hon somna in då hon slutade äta och dricka, hon var inte sig själv och hennes hjärtsjukdom var så långt gången att det inte fanns någonting att göra. Det har varit och är så tungt utan henne, min finaste lilla katt. Ingen som pratar med en på det sättet hon gjorde. Vinny går fortfarande runt och letar efter henne och vi gosar varenda sekund som jag är hemma.

För två veckor sedan var jag och Lars i Örnsköldsvik för att fira hans pappa. Träffade hans släkt och fikade med fina fina @emmeliesehlin . Så himla mysigt! Förra helgen kom min pappa hit och hälsade på. Vi hade inte träffats på över 6 år, så det var ju himla fint!

I skolan har vi hunnit göra massvis med grejer. Jag har designat en fiktiv öl, vi har gjort minimalistiska filmposters och nu håller vi på med mönsterdesign och en bokserie. Mönster är ju LIVET hörni och böcker är krångligt att göra men det är kul. Men mer om det någon annan gång.

Jag har i vanlig ordning saknat att skriva här, men det har känts som att jag glidit ifrån allting här. Men det kommer väl tillbaka, någon gång. <3

Saknar henne så det värker i hjärtat.

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Kan tänka mig att du saknar henne otroligt mycket. Och det var så himla mysigt❤
nouw.com/emmeliesehlin
thegoldendog
thegoldendog,
Å vad sorgligt med din katt! Så tufft när man tvingas ta de besluten men du gjorde det för hennes skull! Kommer också ihåg när jag tog bort min katt. Den tomheten som blir. Men du det blir bättre! Stå ut! kram!
nouw.com/thegoldendog
feliciah
feliciah,
Finner inga ord, mängder med kramar finaste Joy ❤️
nouw.com/feliciah
MartaKristin
MartaKristin,
Hoppas Pippi har det bra i katthimle, ta hand om dig! ♥️
nouw.com/martakristin