en liten odlingsuppdatering

I våras bestämde jag mig för att jag skulle odla på vår balkong eftersom att vi inte haft balkong de senaste två åren. Nu står vi här med en stor balkong och jag som är växttokig kände ju att jag måste prova på detta. Äsch, det här vet ni ju redan! Jag tänkte uppdatera er lite om hur det går och så. Häng på!

Jag har tre gurkplantor och dom växer som bara den. Hela hela tiden. Och det pirrar till i magen när jag ser hur gurkorna kommer en efter en!

Jag har fyra tomatplantor, vissa har växt bättre än andra. Men större blir de vill jag lova! På en börjar det komma tomater. Blev helt till mig när jag såg det. 🍅

Romansalladen växer på trots att jag glömt bort den totalt. Svårt att tro att det är lätt att glömma bort spretisen, men det är det jag är bäst på hehe.

Sockerärtorna jag fick av @artibus satte jag förra veckan i mjölkkartonger för att bristen på krukor är ett faktum. Måste införskaffa stora krukor till dom så att dom vill leva! De växer som ogräs.

Här har vi lelle kryddhyllan med basilika som är köpt på Coop, gräslök som ser helt förfärlig ut och persilja! Fick även dessa som frö av fantastiska Emelie!

Palettisen Haines är en av många palettblad på min balkong. Funderar lite på hur jag ska göra med dom, har palettblad i överflöd och funderar på att sätta dom i balkonglådor på balkongräcket. Får se!

Och frösådda Chocolate Mint! Tror det blir finfint.

Fyra olika chiliplantor bor även här. Till vänster är det De Cayenne som jag fick som frö av @artibus och till höger är det Hungarian hot wax som jag köpte som fröer någonstans. Dom kämpar på dom!

Det var det som bor på vår balkong just nu, förutom klematisarna och sommarmurgrönan då. Och tusentals palettblad. Har lite annat som ska planteras ner snart, men först måste krukor inskaffas!

Odlar ni någonting? 🌿

Gillar

Kommentarer

Zoezo
Zoezo,
Ønskar jag hade sånna grøna fingrar! Såå fina 😃
nouw.com/zoezo
missnaily
missnaily,
Vilken underbar blogg du har! Odlar allt jag kan just nu själv hemma. Passionsfrukt, mango, drakfrukt och carambola är några av dom😀
nouw.com/missnaily