En helg i mars

Även om jag är ledig hela veckan så längtar jag så himla mycket till helgen, typiskt va? Det är ju rätt trist att vara ensam hemma, hade ju helst av allt spenderat min lediga tid med min sambo. Helgen som var nu, var så himla mysig trots att mitt humör svek en hel del, men äsch, småsaker.

Jag kickade igång helgen med havregrynsgröt, banan och dadelsirap, alltså livet. Det är så gott och ger så himla mycket energi. Havredryck till det och vitaminer. Jag har varit så fruktansvärt dålig på vitaminer det senaste och jag tror ärligt talat att det kan ha bidragit till mitt dåliga mående, för nu när jag kommit igång med det igen så mår jag så himla mycket bättre. Vilken grej va!

Jag och L passade på att traska iväg till blomsterlandet i lördags, inte för att kolla på vackra växter, nej. Vi har haft en del sorgmygg här och jag börjar bli så less på dom så jag var ute efter nemablom för att kriga bort sorgmyggen. Hoppas så innerligt att det hjälper!

I vanlig ordning hängde jag på gymmet i söndags trots att jag verkligen inte ville, men L lyckades dra med mig efter mycket om och men. Det känns som att det så ofta blir så att jag verkligen inte vill dit (mest för att det är en bit dit och vi promenerar alltid dit) och tjurar på vägen dit, men när vi väl är där och klara för hemfärd så är jag på riktigt bra humör. Att man aldrig lär sig! 🌻

Gillar

Kommentarer

emiliakarolina
emiliakarolina,
tänkte avboka min bodycombat igår men körde ändå. bästa känslan efteråt!!! Ååh vad gott det ser ut😍 Kram!!
nouw.com/emiliakarolina
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, heja dig! Det är ju alltid en sååå härlig känsla efteråt, så knäppt att man varje gång innan känner att man verkligen inte vill när man ändå vet hur det blir sen. Kram! ❤️
nouw.com/joywesterberg
Ida,

Mums med gröt och banan. Bästa kombon! Har aldrig testat dadelsirap, är det mixade dadlar typ?

onlyonewaytogo.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Visst är det en grym kombo! Jag tror att man gör dadelsirap genom att koka dadlarna, har inte så stor koll faktiskt haha!
nouw.com/joywesterberg