en förmiddag i december

Hej hallå finisar! ❄️ Det är redan december, tiden bara rusar förbi och jag hänger inte med.
Igår hade vi den sista föreläsningen och det sista seminariet för denna delkurs vilket innebär tentavecka för fulla muggar.
Också den kanske svåraste hemtentan hittills, men ändå den jag är mest taggad på! Den här delkursen har nämligen handlat om kritik, vilket har varit så himla intressant.

Jag måste klura ut det här med hur Immanuel Kant menar med kritik, hur kritikbegreppet inom filosofin och det estetiska fältet har förvandlats sedan dess. Spännande men svårt!

Inte nog med att hänga med i Kants kritiker så har jag försökt att reda ut vilka texter jag ska jämföra med. Det finns ju så mycket viktigt en kan pressa in hallå!

Lite för långa kattgos-pauser är ju alltid givet. Så himla mysigt då Vinny börjar känna sig riktigt hemma och trygg här nu, han har tagit lite längre tid på sig och nu vill han mysa helst hela tiden. Så fint, så en måste ju passa på!

Till tentaplugget passar ju ingenting bättre än självaste Markus Krunegård för ikväll ska jag och Erika på hans konsert på Vasateatern, himla fint ju! För min del blir det tredje gången för i år, vilket inte ens var tanken men det bara råkade bli så och jag klarar ju inte!

December har börjat fint och jag gillar nog den här månaden ändå trots det blöta vädret. Men nu måste jag förstå mig på Immanuel Kant innan jag ska göra mig i ordning för kvällens festligheter. 🌿

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Åh, självklart får man ta pauser för kattgos under tentapluggandet - är ju såna ljuspunkter som gör tentapluggandet genomförbart överhuvudtaget 😘 Hoppas ni får en fin kväll med Krunegård; det är du bannemig värd! KRAM ❤️
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Men visst är det! Lite ångestdämpande i all röra är ju himla viktigt. Tack finaste du! Hoppas du får en toppendag du med. Kram!! ❤️
nouw.com/joywesterberg
elinm
elinm,
Åh vilken fin katt! 😊
nouw.com/elinm
joywesterberg
joywesterberg,
Visst är han! 🐱
nouw.com/joywesterberg